Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всеукраїнські змагання зі стрибків у висоту «Богодухівський стрибунець»

    Сьогодні в дитячій юнацькій спортивній школі під патронатом Богодухівської райдержадміністрації та Богодухівської міської ради пройшли змагання зі стрибків у висоту «Богодухівський стрибунець – 2011».

    Вперше змагання "Богодухівський стрибунець" були проведені у 1998 році, в цих змаганнях взяло участь всього 19 спортсменів .

    А в 2000 році вже було 30 учасників .

    Прототипом наших змагань були змагання в Санкт-Петербурзі та Желізногорську Курської області, так звані "Кузнечики". В Україні змагання зі стрибків у висоту постійно проводилися в Бердичеві Житомирської області Аналогічні змагання сьогодні проводяться в Одесі та Тернополі, мають назву "Меморіал В.О.Лонського" .

    Після участі в змаганнях які проводилися в містах України, де наші спортсмени постійно посідали призові місця, виникла ідея проводити змагання у нашому місті і назвали їх "Богодухівський стрибунець".

    За чотирнадцять років з наших змагань вийшли такі спортсмени :
    майстри спорту Соловей Сергій, Горін Олег, Нечаєв Юрій, а Субота Тетяна брала участь у Чемпіонаті світу .

    На час даний гордістю району є майстер спорту Григоров Ігор, кандидати в майстри спорту брати Горішні Сергій та Станіслав, Антонова Катерина .

    Цього року на змагання завітали почесні гості: голова районної державної адміністрації Л.С.Коновалов, заступник голови райдержадміністрації В.В.Зирянова, міський голова В.М.Бєлий, начальник відділу у справах, сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Л.В.Клочко, С.Т.Голіус, директор Харківської міської комплексної ДЮСШ, Є.Г.Нікітін, тренер вищої майстерності зі стрибків у висоту м. Харків та В.М.Корецький, член виконкому Федерації легкої атлетики України.

    Право підняти прапор України було надано неодноразовим призерам районних та обласних змагань з легкої атлетики Касяненку Максиму та Кочнєву Дмитру.

    Учасників змагань привітала заступник голови райдержадміністрації Зирянова В.В., яка побажала високих злетів та перемог в усіх гілках життя, а не тільки в спорті. Міський голова Бєлий В.М., звертаючись до юних спортсменів, зазначив, що місто пишається тим, що в 14 раз на Богодухівщині проводяться ці змагання, переможці яких є стипендіатами міської ради.
    З найкращими вітаннями вітали учасників змагань танцювальний колектив «Дзвіночок».

    Цього року в змаганнях взяли участь представники м.Харкова, смт.Золочів та безпосередньо Богодухова.

    Змагання проводилися в чотирьох вікових категоріях: юніори: (18-20 років), 1994-1995 р. н., 1996-1997 р. н., 1998-2000 р. н. Переможцями в усіх чотирьох вікових категоріях стали представники нашого району, а саме: Зайцев Леонід, Білозір Олексій, Касяненко Максим та Григоров Ігор.

    Голова райдержадміністрації Л.С.Коновалов та міський голова В.М.Бєлий вручили переможцям та призерам змагань медалі, грамоти та подарунки.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання