Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відновлене водопостачання - результат клопіткої праці громади та влади

    Найголовнішою проблемою, яка турбувала територіальну громаду села Степне, було відновлення безперебійного водопостачання домоволодінь. Довгі два роки Степнянський сільський голова Огер В.Д. порушувала це питання на засіданнях сесій сільської та районної ради, писала неодноразові звернення до районної державної адміністрації. Постійно зверталися небайдужі мешканці села, які страждали від даної проблеми. Село Степне, як і багато інших громад, обслуговувалися ТОВ «Богодухівсількомсервіс» (Роговий В.Г). Ця співпраця завжди була суперечливою. Адже, якщо з’являлися перебої з водою, порив мережі доводилося довго чекати на допомогу, (зі слів директора - проблеми з пальним, матеріалами та не своєчасним виконанням ремонтних робіт). Тарифи були економічно не обґрунтованими, постійного вирішення проблеми просто не було.

    Однак, з призначенням голови районної державної адміністрації Шарова В.А. все змінилося. Спочатку Володимир Анатолійович 01 квітня 2015 року провів робочу нараду з керівниками органів місцевого самоврядування щодо водопостачання населених пунктів. В ході наради Сухининський сільський голова Горбунов М.В. запропонував перейти до ОК «Молодь - 1», який знаходиться в с-щі Максимівка Крисинської сільської ради і зарекомендував себе як стабільне підприємство, якому можна довіряти. Вже 04 квітня 2015 року була проведена сходка громадян в селі, де одноголосно було вирішено перейти до вищезазначеного кооперативу (Небоженко Т.Ф.). На сьогодні система водопостачання відновлена, тариф становить 18,22 грн/куб. Робота в даному напрямку налагоджується, відповідальна особа від територіальної громади вже визначена та представляє інтереси громади в кооперативі.

    Отже, висловлюємо подяку голові районної державної адміністрації Шарову В.А., першому заступнику голови Харківської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Логінову В.В. та всім небайдужим людям, хто допоміг у вирішенні питання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання