Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині продовжується робота щодо відзначення 70-річниці Перемоги у Другій світовій війні

    Сьогодні в районній державній адміністрації відбулося засідання Організаційного комітету щодо відзначення в районі Дня пам'яті і примирення та 70-річниці Перемоги у Другій світовій війні.

    В ході засідання було заслухано інформації начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Жижирій Н.В. щодо здійснення одноразових виплат учасникам бойових дій, проведеної роботи, спрямованої на посилення турботи про захисників Вітчизни та створення належних умов життєзабезпечення ветеранів війни, насамперед, учасників бойових дій та інвалідів війни та головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Варченко Н.М. щодо проведення просвітницьких заходів у навчальних закладах, присвячених 70-ій річниці Перемоги над нацизмом у Європі, ролі Українського народу в Другій світовій війні.

    Крім того, було конструктивно обговорено заходи, які будуть проведені в районі 8-9 травня, з урахуванням побажань голів первинних ветеранських організацій району та міста, визначено час та відповідальних осіб за їх проведення.

    Сектору культури районної державної адміністрації спільно з активом районної організації ветеранів України було доручено проконтролювати питання щодо стану пам’ятників, обелісків, пам’ятних місць загиблим у Другій світовій війні.

    Радник голови райдержадміністрації Зирянова В.В. ознайомила членів Оргкомітету з графіком проведення мітингів на території місцевих рад району, присвячених 70-ій річниці Перемоги над нацизмом у Європі та Дню пам'яті та примирення.

    «Пам'ять єднає. Тому завдання влади є – забезпечити шанобливе ставлення до пам'яті про Перемогу над нацизмом, суспільну повагу до ветеранів війни, учасників українського визвольного руху часів Другої світової війни, жертв нацистських переслідувань, нинішніх захисників Вітчизни, а також надавати їм державну підтримку і повсякденну шану та увагу від усіх нас», - підсумовуючи засідання наголосила Валентина Вікторівна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання