Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі земляки!

    29 років тому, 26 квітня 1986 року, в нашій країні сталася найбільша техногенна катастрофа двадцятого сторіччя. Наслідки аварії на Чорнобильській АЕС ми відчуваємо й досі. Харківщина за ці 29 років втратила більше ніж 6 тис. чорнобильців. Наші земляки були в перших рядах тих, хто ціною власного життя та здоров'я врятував Україну і весь світ від смертельної загрози. У Харківській області живе понад 11,5 тис. героїв, які брали участь у ліквідації тієї аварії, майже 22,5 тис. постраждалих від неї.
    У цей день ми згадуємо учасників учасників ліквідації наслідків Чорнобильської аварії та дякуємо їм, сумуємо за померлими, співчуваємо всім, кому довелося пережити цю трагедію. Чорнобиль - це наш спільний біль.
    Зараз, як і всі останні роки, одним з головних завдань для нас є допомога постраждалим від аварії на Чорнобильській АЕС, своєчасне надання їм соціальних та медичних послуг. Все, що можна зробити в цьому напрямку на рівні керівництва Харківської облдержадміністрації, буде зроблено.
    Я прошу всіх земляків сьогодні запалити свічки в пам'ять про тих, хто пожертвував своїм життям і здоров'ям заради нас і наших дітей. Світла пам'ять загиблим ліквідаторам, ми ніколи не забудемо їхній подвиг!

    Голова Харківської обласної
    державної адміністрації
    Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання