Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіною Т.М.

    19 травня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Т.М.Масалітіною.

    - Мешканця міста Богодухова цікавило питання хто здійснює перевірку розрахунків тарифів на утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, централізованого водопостачання та водовідведення в м. Богодухові?

    Тарифи на утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, централізованого водопостачання та водовідведення в м. Богодухові перевіряє виконавчий комітет Богодухівської міської ради відповідно до Порядку подання, розгляду, встановлення цін/тарифів на житлово-комунальні послуги, які регулюються виконавчим комітетом міської ради»,затвердженого рішеннямвиконавчого комітету міської ради від 26.09.2014 №1971-УІ, а саме тарифи перевіряються протягом 20 робочих днів із дати отримання повного пакета матеріалів на відповідність їх вимогам чинного законодавства України у сфері житлово-комунальних послуг.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання