Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перспективи розвитку харчової та переробної промисловості

    Сьогодні на нараді у голови районної державної адміністрації Шарова В.А. за участю керівників сільськогосподарських, промислових та переробних підприємств району Лобунський С.М., заступник начальника управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації, начальник відділу інженерно-технічного забезпечення, проаналізував наявний стан справ та визначив подальші пріоритети.

    Так, промислове виробництво району спеціалізується на переробній галузі, в складі якої харчова промисловість займає більше 90%. В свою чергу, виробництво харчових продуктів представлене, в основному, м’ясною, молочною та цукровою підгалузями.

    Харчова й переробна галузі мають тісні інтеграційні зв’язки із сільським господарством, а відтак підвищення ефективності функціонування підприємств, що до них належать, неможливе без вирішення проблем, які наявні сьогодні в тваринництві і рослинництві. Це важлива складова всього агропромислового комплексу.

    Як заключна ланка технологічного ланцюга ці галузі повинні виконувати своє безпосереднє призначення, а саме – якомога краще зберегти і переробити сільськогосподарську продукцію, перетворивши її на товари високої якості.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання