Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Почути всіх. Допомогти кожному

    13 лютого голова Богодухівської райдержадміністрації В.М.Бєлий провів зустріч з трудовим колективом СФГ «Кленівське» та жителями територіальної громади з питань вирішення основних проблем. В приміщенні Кленівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зібралося близько 80 жителів. Були присутні депутати сільської ради, члени виконавчого комітету, голова СФГ «Кленівське» Пивоваров Г.Л., підприємці, пересічні громадяни. Зустріч пройшла досить конструктивно, жителі села були досить активними співрозмовниками.

    Людей турбувало багато питань. Зокрема, високі тарифи на водопостачання, транспортне сполучення до с. Володарівка, освітлення центральних вулиць с. Кленове, ремонт доріг, наведення належного санітарного стану на території сільської ради та здійснення заходів з благоустрою.

    Голова районної держаної адміністрації Бєлий В.М. акцентував увагу на необхідності проведення інвентаризації всіх об’єктів соціальної сфери, передачі їх на баланс сільської ради з наступним їх продажем і використання вилучених коштів для потреб громади.

    Також, Володимир Миколайович провів особистий прийом громадян жителів Кленівської сільської ради, у ході якого було прийнято 5 осіб. Всі питання порушені у зверненнях розглянуті, видано відповідні доручення, визначено відповідальних посадових осіб та встановлено конкретні строки їх виконання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання