Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У кожної людини є святе місце, куди подумки і наяву, знову і знову вертаються доля і пам’ять, бо тут витоки родоводу

    28 серпня в селі Червона Нива відбулося свято села. Музика, веселий настрій, сміх дітей зібрали в цей день всіх селян та гостей на святково вбраному майданчику. Хлібом та сіллю зустріли шанованих гостей.

    З привітаннями до селян звернулися отець Леонід, начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації С.М. Лобунський, господиня свята Червононивський сільський голова Г.М. Куриленко. Від щирого серця побажала вона громаді процвітання в кожній родині та висловила надію, що діти та онуки продовжують естафету ветеранів, щоб і надалі їх село жило та процвітало допоки цвітуть сади, колосяться щедрі хлібні поля, сміються діти, лунають пісні.

    За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, щире вболівання за добробут її мешканців, активну участь у громадському житті села та з нагоди святкування Дня села Червона Нива нагородили Почесною грамотою Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради:

    ДУБОВИКА Олексія Юрійовича – приватного підприємця

    КУРКОВУ Тетяну Миколаївну - жительку села Червона Нива

    ЛАКТІОНОВА Миколу Васильовича - голову ПСП «Світанок»

    ПАВЛОВСЬКУ Ірину Костянтинівну – приватного підприємця

    СТАСЕНКА Володимира Володимировича - виконавчого директора ПАТ «Садовод»

    ШИРІНЮ Олександра Леонтійовича - депутата Червононивської сільської ради

    Висловили подяку голови Богодухівської районної державної адміністрації та голови Богодухівської районної ради:

    ПАНОВУ Олександру Федоровичу - приватному підприємцю

    ФЕДОРЧЕНКУ Віктору Івановичу - жителю села Червона Нива.

    Приємним сюрпризом для селян стали подарунки від фермерів та сільських голів: Петропавлівського сільського голови В.М. Стойчика, Сухининського сільського голови М.В. Горбунов та директора КСП «Балабанівське» О.В.Львової, яка подарувала музичний центр.

    Музичним подарунком від голови Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шарова - пісні у виконанні Тетяни Гатицької.

    Насиченою і цікавою була культурна програма свята. Із успіхом виступив жіночий ансамбль «Голосисті» Богодухівського районного будинку культури. Усі учасники заходу могли скуштувати смачної каші, яку приготували вправні майстрині. Для дітей - розваги на батутах. Для молоді веселу та запальну дискотеку влаштував Андрій Голубничий.

    Щиро, гостинно Червона Нива відзначила цей день, адже в цьому селі здавна живуть хлібороби – привітні, працьовиті, талановиті, щедрі душею.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання