Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту райдержадміністрації Масалітіною Т.М.

    18 вересня в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту райдержадміністрації Т.М.Масалітіною.

    Мешканця міста Богодухова цікавило питання: «З чого розпочати будівництво сараю на власній земельній ділянці?».

    Дане питання регулюється Порядком видачі будівельного паспорта забудови земельної, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2011 №103 (із змінами).

    Для будівництва сараю необхідно отримати будівельний паспорт забудови земельної ділянки у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації (Далі - Відділ), за адресою: м. Богодухів, вул. Міліцейська, 2. Видача будівельного паспорта здійснюється на безоплатній основі протягом десяти робочих днів з дня надходження пакета документів, до якого входять:

    1. Заява на видачу будівельного паспорта зі згодою замовника на обробку персональних даних;

    2. Засвідчена в установленому порядку копія документа, що засвідчує право власності або користування земельною ділянкою, або договір суперфіцію;

    3. Місце розташування сараю на земельній ділянці, відстані до меж сусідніх земельних ділянок та розташованих на них об’єктів, інженерних мереж і споруд, плани поверхів із зазначенням габаритних розмірів,

    4. Засвідчена в установленому порядку згода співвласників земельної ділянки на забудову.

    Відділ на підставі отриманих документів визначає відповідність намірів забудови земельної ділянки вимогам чинної містобудівної документації на місцевому рівні, державним будівельним нормам, стандартам і правилам. Після направлення забудовником відповідно до статті 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» повідомлення про початок виконання будівельних робіт до Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області будівельний паспорт є підставою для виконання будівельних робіт.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання