Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч голови райдержадміністрації з трудовим колективом СФГ «Промінь» та жителями Губарівської сільської ради

    27 лютого 2012 року голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Миколайович Бєлий провів зустріч з трудовим колективом СФГ «Промінь» та жителями Губарівської сільської ради.

    Метою зустрічі, як наголосив Володимир Миколайович, стало традиційне знайомство з населеними пунктами району та реальне бачення на місці проблем жителів територіальних громад і надання допомоги в їх вирішенні.

    Під час зустрічі в конторі СФГ «Промінь» зібралося чимало жителів громади, яких турбували питання освітлення вулиці Гутянської в с. Губарівка, ремонт опалювальної системи в Губарівській ЗОШ І-ІІ ступенів, проведення реконструкції електромережі вулиць села та перерозподіл навантаження між користувачами. Також, жителів с. Губарівки турбувало питання утилізації на колишньому складі «Райсільгоспхімії» залишків відходів гербицидів.

    Голова райдержадміністрації уважно вислухав кожного, хто звертався до нього і виклав своє бачення розвитку сучасного села.

    Володимир Миколайович акцентував увагу на тому, що першочерговим завданням для жителів і влади є оптимізація інфраструктури населених пунктів, яка вплине на подальший соціально-економічний розвиток району.

    По закінченні зустрічі голова райдержадміністрації Бєлий В.М. провів особистий прийом громадян. До Володимира Миколайовича звернулося 7 жителів с. Губарівка і 1 звернення жителів с. Полкова Микитівка. Всі звернення зареєстровані відповідно до вимог чинного законодавства та взяті на контроль.

    Після проведення особистого прийому голова райдержадміністрації Бєлий В.М. ознайомився з об’єктами соціально-гуманітарного призначення, розташованих на території Губарівської сільської ради.

    За результатами комплексного виїзду головою райдержадміністрації видані відповідні доручення, визначено відповідальних посадових осіб та встановлено конкретні строки виконання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання