Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч голови райдержадміністрації з жителями Шарівської селищної ради

    12 березня 2012 року голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Миколайович Бєлий провів зустріч з жителями Шарівської селищної ради.

    Метою зустрічі, як наголосив Володимир Миколайович, стало реальне бачення на місці проблем жителів територіальних громад і надання допомоги в їх вирішенні.

    Під час зустрічі в Шарівському будинку культури зібралася досить велика кількість людей, яких турбували питання освітлення вулиць в смт Шарівка, забезпечення безперебійної подачі води населенню Шарівської селищної ради та своєчасний ремонт системи водопостачання, призначення директора Шарівського будинку культури, централізований вивіз твердих побутових відходів, проведення ямкового ремонту центральних вулиць смт Шарівка, а також проведення ремонту дороги с. Мар’їне - м. Богодухів, проведення аналізів води в колодязях та водоймищах і ґрунту в селах Мар’їне і Першотравневе.

    Голова райдержадміністрації уважно вислухав кожного, хто звертався до нього, відповів на всі запитання та виклав своє бачення у покращенні соціально-економічного розвитку села.

    По закінченні зустрічі голова райдержадміністрації провів особистий прийом громадян, на який звернулося 3 громадянина з різних питань. Всі звернення зареєстровані відповідно до вимог чинного законодавства та взяті на контроль

    Після закінчення особистого прийому голова райдержадміністрації ознайомився з об’єктами соціально-гуманітарного призначення, розташованих на території Шарівської селищної ради.

    За результатами комплексного виїзду головою райдержадміністрації були видані відповідні доручення, визначено відповідальних посадових осіб, встановлено конкретні строки виконання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання