Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Пояснювальна записка до проекту рішення «Про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2015 року №21-УІІ «Про районний бюджет на 2016 рік» зі змінами від 19 квітня 2016 року

    1. Із Степнянського сільського бюджету районному передається субвенція на забезпечення харчування учнів 1-4 класів Богодухівського ліцею №3 без пільгового контингенту в сумі 3,3 тис.грн. та на виплату заробітної плати опалювачу Степнянського ФП для КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району» в сумі 3,0 тис.грн., всього 6,3 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатків 1,2 рішення сесії.

    2. Із Сухининського сільського бюджету районному передається субвенція із спеціального фонду на фінансування робіт із створення Веб-сервера районної ради в сумі 5,0 тис.грн.

    Крім того, по загальному фонду бюджету виділяється субвенція на функціонування пришкільного табору Червононивського НВК в сумі 2,38 тис.грн., оплату путівок для оздоровлення та відпочинку дітей-сиріт – 7,14 тис.грн., для ремонту автомобілю КЗОЗ ЦПМСД Богодухівського району – 10,5 тис.грн., всього - 20,02 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,4,8 рішення сесії.

     3. Для забезпечення електронного документообігу із Богодухівського міського бюджету районному передається субвенція на придбання сервера в сумі 30,0 тис.грн. (спецфонд).

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,8 рішення сесії.

    4. Із Сазоно-Баланівського сільського бюджету районному передається субвенція на придбання паливно-мастильних матеріалів для КЗОЗ ЦПМСД Богодухівського району в сумі 5,0 тис.грн.(загальний фонд) та на фінансування робіт із створення Веб-сервера та поштового сервера районної ради в сумі - 5,0 тис.грн.(спеціальний фонд).

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2 рішення сесії.

    5. Із Гутянського селищного бюджету районному передбачається субвенція на оплату харчування учнів з малозабезпечених сімей 5-11 класів Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів в сумі 4,0 тис.грн. та придбання путівок для дітей пільгової категорії громади – 10,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,4 рішення сесії.

    6. Із Павлівського сільського бюджету районному передається субвенція на утримання Кручанської ЗОШ І-ІІІ ступенів в сумі 60,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2 рішення сесії.

    7. Із Хрущово-Микитівського сільського бюджету районному передається субвенція на:

    - забезпечення харчування учнів 1-4 класів без пільгового контингенту в сумі – 12,0 тис.грн.,

    - функціонування пришкільного табору – 4,620 тис.грн.,

    - придбання путівок для дітей малозабезпеченим сім’ям – 16,07 тис.грн.,

    - придбання паливно-мастильних матеріалів для медичного обслуговування жителів с. Хрущова Микитівка – 2,0 тис.грн.,

    - придбання медикаментів на забезпечення надання невідкладної медичної допомоги та придбання вакцини мешканцям с. Хрущова Микитівка - 2,0 тис.грн., всього 36,690 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,4 рішення сесії.

    8. Із Губарівського сільського бюджету районному передається субвенція на:

    - придбання паливно-мастильних матеріалів в Губарівську АСМ в сумі 2,0 тис.грн.,

    - медикаментів – 13,5 тис.грн.,

    - придбання путівок для дітей пільгової категорії громади – 35,7 тис.грн.,

    - харчування дітей в пришкільному таборі – 5,6 тис.грн.,

    - харчування дітей деяких категорій членів територіальної громади с.Губарівка (багатодітні, малозабезпечені, напівсироти, діти учасників АТО та мобілізованих згідно Указу Президента України від 14.01.2015 року «Про часткову мобілізацію») по дошкільній ланці Губарівського НВК – 12,4 тис.грн.

    Крім того, із спеціального фонду бюджету передається субвенція на фінансування робіт зі створення Веб-сервера та поштового сервера районної ради, який обслуговуватиме також Губарівську сільську раду в сумі 2,0 тис.грн. та придбання ноутбука для Губарівської бібліотеки-філії – 10,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,4,8 рішення сесії.

    9. Із Сіннянського сільського бюджету районному передається субвенція на загальну суму 221,35 тис.грн., в тому числі:

    - на організацію харчування учнів у літньому оздоровчому таборі – 3,5 тис.грн.;

    - для придбання путівок для учнів з багатодітних та малозабезпечених сімей – 17,850 тис.грн.;

    - утримання Сіннянської ЗОШ І-ІІ ступенів – 200,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,4 рішення сесії.

    10. Із Полково-Микитівського сільського бюджету районному передається цільова субвенція для фінансування робіт із створення Веб-сервера та поштового сервера районної ради (спецфонд) в сумі 5,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,8 рішення сесії.

    11. Із Вінницько-Іванівського сільського бюджету районному передається субвенція на харчування учнів 1-4 класів без пільгового контингенту В.Іванівської ЗОШ І-ІІ ступенів і Богодухівського колегіуму №2 в сумі 3,2 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2 рішення сесії.

    12. Із Ульянівського сільського бюджету районному передається субвенція в сумі 77,9 тис.грн., в тому числі на:

    - функціонування пришкільного табору – 12,2 тис.грн.;

    - придбання путівок для дітей пільгової категорії громади – 35,7 тис.грн.;

    - на заробітну плату для КЗОЗ ЦПМСД в Богодухівському районі – 23,0 тис.грн.,

    - забезпечення ремонту автомобіля КЗОЗ ЦПМСД в Богодухівському районі – 7,0 тис.грн.

    Крім того, із спеціального фонду виділяється цільова субвенція для фінансування робіт із створення Веб-сервера та поштового сервера районної ради (спецфонд) в сумі 5,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,4,8 рішення сесії.

    13. Із Івано-Шийчинського сільського бюджету районному передається субвенція для оплати путівок для дітей соціально-незахищених категорій в сумі 21,420 тис.грн. та для функціонування пришкільних таборів Івано-Шийчинського НВК в сумі 5,6 тис.грн. та Братеницької ЗОШ в сумі 3,5 тис.грн., всього 30,52 тис.грн.

    14. За рахунок нерозподілених видатків загального фонду районного бюджету передаються кошти до спеціального фонду бюджету (бюджету розвитку) для:

    - придбання мультимедійного проектора ОРТОМА ХЗ16 Full 3D для потреб районного будинку культури у сумі 14,3 тис.грн.,

    - придбання сценічних костюмів для творчих колективів районного будинку культури – 7,358 тис.грн.;

    Відповідні зміни вносяться до додатку 2,8,9 рішення сесії.

    15. Крім того, за рахунок нерозподілених видатків загального фонду районного бюджету розподіляються кошти:

    - для впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення за певними категоріями захворювань для дитини Санду І.М. в сумі 2,844 тис.грн., громадян Остапець О.В. - 35,0 тис.грн. та Рудь Д.Ю. – 12,0 тис.грн., всього 49,844 тис.грн.;

    - додатково на матеріальну допомогу громадянам району, які знаходяться в скрутному матеріальному становищі – в сумі 75,0 тис.грн.;

    - додатково КУОЗ Богодухівська ЦРЛ на пільгові пенсії – 30,0 тис.грн., для стаціонарного лікування та харчування ветеранів ВВВ, учасників АТО та прирівняних до них осіб - 50,0 тис.грн., придбання будівельних матеріалів для ремонту приміщення авто гаража – 7,0 тис.грн., пологового відділення - 25,0 тис.грн., інші поточні видатки – 65,0 тис.грн.;

    - додатково на придбання паливно-мастильних матеріалів для своєчасного та повноцінного медичного обслуговування населення нашого району та транспортування хворого на гемодіаліз до м. Харкова (КЗОЗ ЦПМСД Богодухівського району) – 20,0 тис.грн.;

    - для придбання спортивного інвентарю (3 тенісних столів та 2 м’ячів для міні-футболу) – 20,0 тис.грн.;

    - на проведення експертної оцінки будівлі колишньої ЦРЛ, що розташована за адресою м. Богодухів, пл. Червона, буд. 7 в сумі 10,0 тис.грн.

    - проведення експертної оцінки будівлі овочесховища, що розташована за адресою м. Богодухів, вул. Підлісна, 8-Б в сумі 5,0 тис.грн., виготовлення проекту землеустрою будівлі овочесховища – 2,0 тис.грн., оплату послуг за реєстрацію будівлі овочесховища та надання витягу з держреєстру та інше – 2,0 тис.грн., всього - 9,0 тис.грн.

    Головний розпорядник коштів – Богодухівська районна рада;

    - на проведення заходів , пов’язаних з 30-ю річницею Чорнобильської трагедії (комплексна Програма соціального захисту населення Богодухівського району на 2016-2020 роки) – 4,0 тис.грн.;

    - для здійснення заходів щодо надання населенню соціальної підтримки за принципом «єдиного вікна» відповідно до цієї ж Програми – 10,0 тис.грн.;

    - надання фінансової підтримки комунальному підприємству «Господар» для закупівлі спецтехніки та інвентарю призначеної для ремонту дорожнього покриття – 56,217 тис.грн. Головний розпорядник коштів – Богодухівська районна рада.

    - для проведення поточного ремонту частини пошкодженої шиферної покрівлі будівлі районного будинку культури та вхідних сходів з боку парку – 20,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 2,4,9 рішення сесії.

    16. З метою більш оперативного управління бюджетними коштами, недопущення кредиторської заборгованості бюджетними установами, що фінансуються з районного бюджету та інших змін, за пропозиціями головних розпорядників коштів районного бюджету, проводяться уточнення в межах річних призначень.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 2 до рішення сесії.

    17. Для приведення у відповідність до бюджетної класифікації видатків передбачити передачу коштів по районній раді із загального фонду до спеціального (бюджету розвитку) у сумі 38,537 тис.грн. для придбання основних засобів для створення районної локальної комп’ютерної мережі передачі даних та організації доступу до глобальних інформаційних мереж.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 2,8,9 до рішення сесії.

    18. Призначення цільової субвенціі із Дмитрівського сільського бюджету, виділеної на попередній сесії , в сумі 10,0 тис.грн. змінити із: «на харчування учнів 1-4 класів без пільгового контингенту Матвіївської ЗОШ» на «харчування учнів 1-4 класів та учнів пільгової категорії 5-11 класів Матвіївської ЗОШ».

    19. Аналогічно, призначення цільової субвенціі із Ульянівського сільського бюджету, виділеної на попередній сесії , в сумі 41,3 тис.грн. змінити із: «на харчування учнів 1-4 класів без пільгового контингенту Ульянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів» на «харчування учнів 1-4 класів та учнів пільгової категорії 5-11 класів Ульянівської ЗОШ І-ІІІ ступенів».

    20. Також, призначення цільової субвенціі із Сазано-Баланівського сільського бюджету, виділеної на попередній сесії , в сумі 39,1 тис.грн. змінити із: «на харчування учнів 1-4 класів без пільгового контингенту» на «харчування учнів 1-4 класів та учнів пільгової категорії 5-9 класів ».

    21. У зв’язку із внесенням змін до Програми інформатизації Богодухівського району на 2014-2016 роки змінити розпорядника коштів по КФКВ 180109 «Інші послуги пов’язані з економічною діяльністю» з районної державної адміністрації на районну раду.

    22. Відповідно до рішення сесії обласної ради від 14 квітня 2016 року району виділяється інша субвенція:

    - по загальному фонду:

    - додатково на проведення санаторно-курортного лікування інвалідів загального захворювання та інвалідів з дитинства у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони (Програма соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки) – в сумі 451,4 тис.грн.;

    - додатково на проведення відпочинку осіб, які брали безпосередньо участь в АТО у санаторно-курортних закладах Харківської області (комплексна Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2015-2016 роки) – 56,5 тис.грн.,

    - по спеціальному фонду:

    - на видання, придбання і доставку підручників і посібників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів – за рахунок залишку освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам станом на 01.01.2016 року – 76,8 тис.грн.;

    - оснащення сучасним обладнанням (апаратура, прилади, пристрої, пристосування, тощо) навчальних кабінетів хімії, біології, фізики, географії та математики в загальноосвітніх навчальних закладах області (обласна програма «Новий освітній простір Харківщини» на 2014-2018 роки) за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету - 143,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,4,8 до рішення сесії.

    23. За рахунок залишку коштів бюджету розвитку районного бюджету станом на 01.01.2016 року передбачається:

    - співфінансування коштів на видання, придбання і доставку підручників і посібників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів в сумі 96,018 тис.грн.,

    - виготовлення проектно-кошторисної документації по реконструкції Горьківської ЗОШ І-ІІ ступенів під дитячий садок в сумі 30,0 тис.грн.,

    - придбання сценічних костюмів для творчих колективів районного будинку культури – 12,642 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 2,4,8,9 до рішення сесії.

    24. За рахунок нерозподілених видатків районного бюджету передбачаються видатки для фінансування переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» шляхом передачі до спеціального фонду (бюджету розвитку) на загальну суму 500,61 тис.грн., в тому числі по міні-проектах:

    - «Нове віконечко гріє як сонечко» - 89530 грн.

    -«Тепла школа – здорова нація» - 89766 грн.

    -«Якісне харчування – турбота за здоров’я дітей» - 70706 грн.

    - Теплий центр творчості – рідний дім, дітям затишно і тепло в нім» - 89996 грн.

    Головний розпорядник – відділ освіти районної державної адміністрації.

    -«Богодухівський стрибунець» - 69062 грн.

    Головний розпорядник – сектор у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

    Та міні-проект «Музична країна» - 91550 грн.

    Головний розпорядник – сектор культури райдержадміністрації.

    25. З метою забезпечення екологічного стану природного середовища із Богодухівського міського бюджету передбачається інша субвенція для передачі до обласного бюджету для співфінансування робіт на розробку проектно-кошторисної документації на реконструкцію каналізаційних очисних споруд в м. Богодухів в с. Семенів Яр продуктивністю 700 м.куб/добу в сумі 350,0 тис.грн.

    Відповідні зміни вносяться до додатку 1,2,8 до рішення сесії.

    26. На виконання Програми розвитку цивільного захисту Богодухівського району на 2014- 2016 роки надається субвенція державному бюджету на закупівлю пального для реагування на масштабні НС та виклику підрозділу протипожежної служби ЦО Богодухівської району в сумі 10,0 тис.грн. та придбання спеціального військового одягу в сумі 26,52 тис.грн., всього 36,52 тис.грн. Головний розпорядник коштів – фінансове управління райдержадміністрації. Кошти виділяються за рахунок нерозподілених видатків районного бюджету.

    Відповідні зміни вносяться до додатків 2,3,4 рішення сесії.

    Начальник фінансового управління
    О.Ф.Ковальов

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання