Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відкрито меморіал учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

    06 травня у селі Червона Нива відбулося відкриття меморіального комплексу чорнобильцям-ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Захід, у якому взяли участь голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, обласний депутат О.В.Львова, депутати районної ради, керівники органів місцевого самоврядування та громадських організацій, жителі, відкрила Червононивський сільський голова Ганна Миколаївна Куриленко. Вона зазначила, що пам’ятний знак встановлено завдяки спонсорам, які завжди допомагають червононивській громаді.

    На знак вдячності і поваги до чорнобильців усі присутні поклали квіти до пам’ятного знаку, отець Леонід відправив панахиду за жертвами катастрофи та освятив пам’ятник.

    Хвилиною мовчання та доземним поклоном громада вшанувала своїх земляків.

    У своєму зверненні голова районної державної адміністрації Володимир Шаров зазначив: «У цей скорботний день відкриттям пам’ятника ліквідаторам аварії на ЧАЕС ми вшановуємо їхній подвиг, низько вклоняємося світлій пам’яті людей, які ціною власного життя врятували життя мільйонів. І ми повинні пам’ятати їх!», а також привітав присутніх з наступаючим Днем пам’яті та примирення та 71 річницею Перемоги над нацизмом у Європі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання