Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

    Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвонику!

    Для дітей останній день навчального року в першу чергу означає початок довгоочікуваних літніх канікул. Бажаю вам провести їх цікаво, відпочити, набратися нових вражень і 1 вересня повернутися до школи натхненними, з жагою до знань.
    Випускникам бажаю досягти головного успіху, про який ви мрієте в ці дні, - вступити до тих вишів, які ви для себе обрали. Попереду на вас ще чекає складний та відповідальний червень – пора зовнішнього незалежного оцінювання.
    Переконаний, що ви пройдете це останнє у вашому шкільному житті випробування гідно. Упевнений в цьому, тому що ми можемо пишатися успіхами, яких ви досягли. Понад 180 школярів нашого регіону цього року стали переможцями всеукраїнських олімпіад та конкурсу-захисту робіт Малої академії наук. Це абсолютний рекорд у країні. Ви залишили далеко позаду учнів престижних столичних гімназій та ліцеїв. Отже місця в кращих вищих навчальних закладах України чекають на дітей Харківщини.
    Шановні освітяни! Ви багато вклали своїх сил і знань у школярів, а ще більше ви вклали в них своєї душі. У ці святкові дні висловлюю вам сердечну вдячність за натхненну працю, за розуміння та підтримку, за покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідної Харківщини!
    Бажаю всім вам добра та успіхів, міцного здоров’я та мирного неба над головою! В добрий путь, дорогі діти! Нехай вам щастить завжди і у всьому!

    Голова Харківської обласної державної адміністрації
    Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання