Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Починаються роботи щодо запобігання нещасним випадкам з людьми на водних об’єктах району

    З цього питання виступила на засіданні колегії районної державної адміністрації 25 травня начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації Т.М.Масалітіна. Тетяна Михайлівна підкреслила, що у районі затверджено План, згідно якого органи місцевого самоврядування повинні визначити конкретні ділянки місцевості біля водних об’єктів, призначених й спеціально обладнаних для організованого відпочинку населення на воді.

    Місця відпочинку повинні розташовуватись вище місць скидання промислових та побутових стічних вод за погодженням з органами санітарного нагляду, прибережна територія має бути добре спланована, обладнана туалетами, роздягальнями, мати дощові стоки, у місцях масового купання, на пляжах повинні бути обладнані і розміщені на видних місцях стенди із матеріалами щодо попередження нещасних випадків на воді.

    Зауважено на забороні відкриття і функціонування пляжів загального користування без обстеження і очистки акваторій пляжів, наявності розгорнутого відомчого сезонного рятувального поста, укомплектованого підготовленими матросами-рятувальниками й оснащеного необхідним рятувальним майном.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання