Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відвідали польське місто Рава Мазавецька

    З метою налагодження партнерських відношень, кращого вивчення польського досвіду реформування у різних галузях та для подальшого його впровадження на території району та міста, 16 травня делегація у складі голови районної державної адміністрації В.А.Шарова, голови районної ради С.Ф.Панова, Богодухівського міського голови М.В.Голуба та генерального директора ТОВ «М’ясний м’ясокомбінат» О.О.Скорика відвідала польське місто Рава Мазавецька.

    У ході екскурсій по місту богодухівська делегація побувала на підприємстві з переробки твердих побутових відходів та ознайомилися з технологіями праці. Також українські гості відвідали заклади освіти, охорони здоров’я та культури.

    Учасники зустрічі розглянули пропозиції стосовно реалізації спільних проектів щодо активізації підприємницького середовища обох регіонів та співпраці в освітній, культурній галузях та галузі охорони здоров’я. Напрацювали шляхи поглиблення міжрегіонального співробітництва, домовилися про створення робочої групи, яка систематизує, проаналізує отриману під час зустрічі інформацію.

    За результатами поїздки Володимир Анатолійович зазначив, що такі зустрічі сприяють майбутній співпраці. Також наголосив на подальшому залученню у таких заходах представників депутатського корпусу районної та Богодухівської міської рад, а також фахівців всіх соціальних сфер.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання