Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині відзначили День працівників ракетно-космічної галузі України

    Цьогоріч виповнюється 35 років як на базі кабельно-шнурової дільниці цеху №32 ДНВП «Об’єднання Комунар», заснованої у 1968 році, було створено Богодухівський завод радіотехнічних виробів.

    Зараз на заводі трудяться 236 працівників, з яких більше 100 - ветерани. Середньомісячна заробітна плата становить 2455 грн. За перший квартал цього року заводом випущено товарної продукції на суму 3 млн. 201 тис.грн. сплачено податків 244 тис.грн.

    12 квітня з Днем працівників ракетно-космічної галузі України працівників заводу привітав голова райдержадміністрації Бєлий В.М., який взяв участь в урочистих заходах з нагоди цього свята. Звертаючись до присутніх Володимир Миколайович зазначив, що саме на цьому підприємстві зосереджений технічний потенціал нашого району, який дає про себе знати далеко за межами держави. Участь у міжнародних проектах, виробництво широкого спектра продукції народного споживання є переконливим підтвердженням плідності повсякденної праці колективу заводу. Цілеспрямованість, наполегливість, відповідальність і висока кваліфікація були, є й залишаються визначними характеристиками цього підприємства.

    Володимир Миколайович подякував колективу заводу за колективізм, почуття обов’язку, прагнення досягати якнайкращих результатів у щоденній роботі, уміння працювати наполегливо, творчо на перспективу.

    За багаторічну працю, вагомий особистий внесок у створення нової сучасної техніки, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ракетно-космічної галузі 5 кращих працівників заводу були нагороджені спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

    Серед нагороджених директор заводу, заслужений працівник промисловості, депутат районної ради Пушкар М.Б., головний технолог заводу Церковний А.О., токарі Корба В.Б. та Тарасенко В.І., фрезерувальник Пазущан М.П.

    Факт: Державне науково-виробниче підприємство «Об’єднання Комунар» - підвідомче Національному космічному агентству України. Історія і трудовий шлях виробничого ДНВП «Об‘єднання Комунар» бере початок з 1927 року, коли в м. Харкові була створена дитяча трудова комуна імені Ф.Дзержинського, керівником і ідейним натхненником якої був О.С.Макаренко. Саме цього року підприємство відзначає своє 85-річчя.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання