Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбувся семінар для учнів

         На захід завітали перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Зирянова В.В., директор Богодухівського районного центру зайнятості Лещенко Н.В., директор Богодухівського ліцею № 3 Рубанік О.В.
         Заступник начальника віддіду надання соціальних послуг Богодухівського районного центру зайнятості Філіпова О.В. зосередила увагу на роз’ясненні та практичному застосуванні законодавства України, що регулює питання легалізації найманої праці, працевлаштування на роботу та звільнення з роботи. Також було обговорено найпоширеніші питання законодавства про працю.
         В.о. начальника відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Коноз М.В. ознайомив присутніх щодо видів правових послуг, зокрема: захист, здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну допомогу в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру. Для надання правової допомоги залучаються кваліфіковані юристи, адвокати, органи місцевого самоврядування та органи державної влади.
         Семінар на дану тематику викликав інтерес у учнів та вчителів. Сторони соціального діалогу провели цікаву бесіду, в результаті якої на всі задані питання надано вичерпні відповіді. Крім того, зазначено, що отримати юридичну консультацію та правову допомогу можна в будь – який зручний час для громадян шляхом відвідування Богодухівського районного центру зайнятості та Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання