Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Турбота про підростаюче покоління

         Тренінг проводила громадська організація «Райдуга життя» в рамках проекту «Соціальна адаптація батьків внутрішньо переміщених осіб, які виховують дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування», який реалізується у Харківській області за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США Україні.
         На заняттях учасники дізнались, які процеси відбуваються в організмі людини під час стресу, ознайомились з ознаками та стадіями емоційного вигорання. Навчання здійснювалося не у формі лекції, значна частина була присвячена практичним вправам, під час яких учасники групи змогли особисто відпрацювати практики подолання емоційного вигорання. Звернемо увагу, що батьки та прийомні батьки, та батьки-вихователі ділилися ситуаціями зі свого досвіду, а ведучі тренінгу зауважили, що кожен випадок має розглядатися індивідуально.
         Велику увагу було приділено психологічній травмі дитини, особливостям спілкування з дітьми, які пережили психотравмуючі події: вмінням «активного, уважного слухання» дитини, формулювання правильних запитань, спілкуватися на «рівні» дитини. Батьки отримали рекомендації щодо надання першої психологічної допомоги дитині.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання