Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ярмарок професій на Богодухівщині

    Учні Шарівської, Гутянської та Ульянівської ЗОШ І-ІІІ ст., а також гімназії №1, колегіуму № 2, ліцею № 3, учнівська молодь Богодухівського професійного аграрного ліцею, КЗОЗ «Богодухівського медичного коледжу», КЗ «Богодухівський спеціальний навчально-виховний комплекс» мали можливість поспілкуватися з навчальними закладами м. Харкова та м. Богодухова щодо можливостей навчання в учбових закладах.
        Урочисте відкриття заходу розпочалось із звернення до присутніх першого заступника голови районної державної адміністрації В.В.Зирянової, яка зазначила, що проведення таких заходів вже стало доброю традицією, оскільки допомагає молоді зорієнтуватися у світі професій, зробити правильний вибір професії та знайти своє місце в житті.
        У заході також взяли участь заступник Богодухівського міського голови О.Мальована, директор Богодухівського районного центру зайнятості Н.Лещенко, голова громадської організації «Богодухівська агенція розвитку та євроінтеграції» Н. Олексенко та заступник директора Харківського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Г.Степанова.
        Під час проведення заходу підлітки мали можливість поспілкуватись з представниками фахівцями-професіоналами різних професій, які з власного досвіду надали інформацію про переваги та особливості обраного ними фаху.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання