Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про стан роботи щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проведення державної реєстрації актів цивільного стану на території району

    З початку 2016 року молоді тата й мами в Україні отримали унікальну можливість зареєструвати новонародженого прямо в пологовому будинку. Протягом року у пологовому відділенні Богодухівської центральної районної лікарні Харківської області було видано 86% свідоцтв про народження від загальної кількості новонароджених.
        Відділом приймаються документи на проставлення апостиля на офіційних документах Міністерства юстиції України. Новий порядок його проставлення на офіційних документах, що видаються органами юстиції та судами, а також на документах, що оформляються нотаріусами України дозволяє робити це через відділи державної реєстрації актів цивільного стану територіальних управлінь юстиції. Відтепер громадяни, яким необхідно проставити апостиль на документах, що видані органами державної реєстрації актів цивільного стану, судами та нотаріусами, з метою їх подальшого використання за кордоном, мають можливість проставляти апостиль на документах, не відвідуючи місто Київ та, не звертаючись, до посередників.
        Міністерство юстиції України запустило новий пілотний проект Мін’юсту «Шлюб за добу» у місті Харкові.
        Вперше в Україні можна зареєсрувати шлюб за новими правилами без бюрократії і з можливістю самостійно вибрати, коли пара хоче укласти шлюб, не чекаючи 30 днів для того, щоб створити свою сім’ю.
        Цей проект – маленький вклад для того, щоб українці не думали про війну, щоб вони жили в мирі та злагоді, щоб вони одружувалися, народжували дітей і робили нашу країну сильнішою. Богодухівський РВ ДРАЦС ГТУЮ у Харківській області знаходиться у стадії підключення до пілотного проекту « Шлюб за добу».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання