Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Погіршення стану лісів в Україні на сьогоднішній день є однією з найбільш актуальних тем

    Проблема ця останнім часом непокоїть як екологів, так і звичайних громадян. Вирубування лісів в Україні особливо у зимовий період досягає критичного рівня. І якщо на державному рівні не буде вжито дієвих заходів щодо відновлення лісів і розширення їхніх площ, то Україна просто опиниться перед екологічною катастрофою.
        Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області, президентом якої є голова обласної ради С.І.Чернов, 16 січня 2017 року проведені Загальні збори членів Асоціації, де серед питань порядку денного розглянуто заходи щодо запобігання незаконної вирубки лісів та полезахисних лісосмуг в Харківській області.
        На виконання рішення Загальних зборів направлено листа до голови обласної державної адміністрації з пропозицією рекомендувати районним радам з районними державними адміністраціями утворити штаби протидії незаконній вирубці лісів та лісосмуг, а також мобільні групи оперативного реагування із залученням представників районних державних адміністрацій, депутатів місцевих рад, національної поліції, представників Держлісгоспів та громадських організацій, а також телефонні «гарячі лінії» для оперативного реагування на факти незаконної вирубки лісів та лісосмуг.
        Відділ агропромислового розвитку виходить з пропозицією створити робочу групу, завданням якої стане налагодження тісної співпраці з керівниками органів місцевого самоврядування району, населенням, правоохоронними органами щодо недопущення незаконної вирубки лісів та лісосмуг.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання