Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено конкурс на зайняття вакантної посади головного спеціаліста відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації

    На заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації подано одну заяву: САМОХВАЛОВОЇ Оксани Іванівни, яка 18 квітня 2017 року успішно склала на офіційному веб-сайті Національного агентства України з питань державної служби тести на знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного законодавства та знання спеціального законодавства, дала правильні відповіді на 36 із 40 запропонованих тестових питань (90%), та пройшла співбесіду. За результатами тестування і співбесіди Самохвалова О.І. набрала 13,7 балів.

    Конкурсна комісія з проведення конкурсу на зайняття посад державної служби в Богодухівській районній державній адміністрації рекомендує Самохвалову О.І. для призначення на посаду головного спеціаліста відділу агропромислового розвитку районної державної адміністрації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання