Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівський міський голова Голуб М.В. прозвітував щодо здійснення виконавчим комітетом міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

    Микола Вікторович зауважив, що робота виконавчого комітету Богодухівської міської ради відповідає вимогам актів законодавства.

    Виконавчому комітету Богодухівської міської ради потрібно здійснювати постійний контроль за дотриманням зобов’язань щодо платежів до місцевого бюджету на підприємствах незалежно від форм власності, сприяти поліпшенню матеріально-технічної бази комунальних підприємств міста Богодухова, продовжувати розробку інвестиційних проектів для участі у конкурсах різних рівнів з метою залучення додаткових коштів у розвиток громади.

    Контролювати дотриманням цін і тарифів відповідно до чинного законодавства.

    Завершити роботу, пов’язану з розробленням Генерального плану міста.

    Проводити роз’яснення на території міської ради щодо залучення сімей до оформлення субсидій та державних допомог та надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг та виплати готівкою вартості твердого палива і скрапленого газу, а також інвалідами стосовно забезпечення протезно-ортопедичними виробами та засобами реабілітації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання