Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Про підсумки проведення в Богодухівській районній державній адміністрації І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»та на виконання наказу Національного агентства України з питань державної служби  від 21 лютого 2018 року №49 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»в районній державній адміністрації з 01 березня по 25 квітня 2018 року проведено І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

    У конкурсі, в номінації «Кращий керівник», взяли участь 3 державні службовці:Лещенко В.В. – завідувач сектору з питань постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕСуправління соціального захисту населення районної державної адміністрації, Матвєєва Ю.М. - завідувач сектора державної реєстрації районної державної адміністрації, державний реєстратор, Шепель М.М. -  завідувач сектору оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботиапарату районної державної адміністрації;  в номінації «Кращий спеціаліст» -  6 державних службовців:Варченко О.М.– головний спеціаліст відділу прийому громадян управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, Григоров І.М. – провідний спеціаліст сектора у справах молоді та спорту районної державної адміністрації, Кальченко О.М.–головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації, Москаленко Г.М. і Шуба О.В. -  головні спеціалісти відділу бухгалтерського обліку управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, Стойчик О.В. – адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг районної державної адміністрації.

    Учасники конкурсу пройшли он-лайн тестування в частині знання Конституції України, законодавства про державну службу, запобігання корупції та спеціального законодавства, склали тести на знання специфіки функціональних повноважень державного органу та посадових обов’язків державного службовця, виконали ситуаційні завдання зі складання ділових документів та практичні завдання з володіння персональним комп’ютером.

    25 квітня 2018 року на засіданні Організаційного комітету з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» підбиті підсумки  І туру Конкурсу.

    Переможцями І туру Конкурсу визнано:

    в номінації «Кращий керівник» - Шепеля Миколу Миколайовича -  завідувача сектору оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботиапарату районної державної адміністрації (набрав 17 балів);

    в номінації «Кращий спеціаліст» - Кальченко Олену Миколаївну–головного спеціаліста відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації  (набрала 16 балів).

    Відповідно до п.8 Положення про систему підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2010 року №564 (із змінами), участь державних службовців у конкурсі «Кращий державний службовець» зараховується їм як підвищення кваліфікації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання