Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звернення з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні

    Шановні колеги!

    Згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006 установлено в Україні День охорони праці. Мета Указу – привернення уваги суспільства, органів державної влади, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві.

    У нашому районі відповідно до рекомендацій Міжнародної організації праці передбачено здійснити ряд заходів під девізом "Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці", а саме: на підприємствах та в організаціях різних форм власності, активізація роз’яснювальної роботи, огляд проблем виробничої безпеки на сторінках районної газети, семінари для керівників та інженерів з охорони праці різних форм власності, робота телефону "гаряча лінія", по якому будуть прийматися запитання працівників та надаватися компетентні відповіді щодо захисту працюючих під час виникнення виробничих ситуацій , що загрожують здоров’ю чи життю самих працівників та людей , що знаходяться поряд з небезпечними факторами.

    Охорона життя і здоров’я працюючих від впливу небезпечних та шкідливих виробничих чинників має важливе соціальне значення, адже здоров’я працівників є національним багатством держави, оскільки безпосередньо впливає на працездатність людини, а відтак – на її добробут і подальший розвиток держави.

    Україна активно інтегрує європейські норми з охорони праці у власну правову систему, створює умови для формування сучасної високої культури і відповідальність за збереження життя та здоров’я працівників. Найперспективнішою моделлю економічного зростання в країні є прискорення її інтеграції у світові торгівельно-економічні та фінансові структури. Знайти своє доступне місце в рейтингу розвинених країн наша країна зможе лише завдяки функціонуванню системи збору реальних, вірогідних, загальновизнаних безпекових показників трудової діяльності громадян.

    Управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрація, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань у Богодухівському районі звертається до роботодавців, профспілкових, громадських організацій району взяти участь у заходах з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, тим самим переглянути своє ставлення до цієї важливої справи і максимально поліпшити управління охороною праці.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання