Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Санітарний стан територій району є проблемою, яка потребує термінового вирішення

    Відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» вирішення питань збирання, транспортування, утилізації та знешкодження побутових відходів належить до компетенції виконавчих органів сільських, селищних, міської рад.
        Для збору твердих побутових відходів в місцевих радах налічується 559 контейнерів, з яких встановлено – 480.
        У 2017 році з комунальним підприємством «Богодухівжитло» уклали договори на вивезення та захоронення ТПВ наступні сільські ради: міська рада, Губарівська, Олександрівська, Павлівська, Кленівська, Сазоно-Баланівська, Крисинська та Степнянська сільські ради; тільки на захоронення ТПВ: КП «Вільшанське» (територія Петропавлівської сільської ради), Шарівська селищна, Сухининська, Вікторівська, Вінницько-Іванівська та Хрущово-Микитівська сільські ради.
        За січень-квітень 2017 року на санкціонованому звалищі захоронено 6826,5 куб. м. побутових відходів з території 11 місцевих рад. Органам місцевого самоврядування рекомендується здійснювати вивезення та захоронення твердих побутових відходів з підвідомчих територій на підставі договорів з підприємствами, якими надаються дані послуги. Контролювати додержання юридичними та фізичними особами вимог у сфері поводження з побутовими відходами та розглядати справи про адміністративні правопорушення у разі порушення законодавства про відходи. Проводити роз’яснювальну роботу щодо поліпшення екологічної свідомості населення. Дорожнім підприємствам району - привести в належний санітарний стан узбіччя автодоріг, здійснити видалення порослі, виконати фарбування мостів, огорожі, поновлення дорожніх знаків. ДП «Гутянське лісове господарство» рекомендується провести роботу з очищення підвідомчих територій лісів від сміття, підготувати попереджувальні та агітаційні плакати щодо недопущення засмічення лісів.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання