Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Військово-патріотичне виховання – основа, на якій ґрунтується суспільство та держава

    Як зауважив завідувач сектора оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації В.О.Масюк, виконавцями та учасниками програми є сектор у справах молоді та спорту районної державної адміністрації, відділ освіти районної державної адміністрації, Богодухівський об’єднаний міський військовий комісаріат, керівники навчальних закладів та органи місцевого самоврядування.
        Під час занять із допризовної підготовки учні знайомляться із специфікою професії військового, готуються до виконання обов’язків військовослужбовця, дізнаються про особливості служби в Збройних Силах України, виховують в собі якості, необхідні майбутньому воїну. Належне місце у військово-патріотичному вихованні учнівської молоді належить пошуковій роботі, якою керують вчителі історії, вагоме місце у виховній роботі посідає краєзнавча робота.
        Щороку учні загальноосвітніх навчальних закладів району беруть участь у районних змаганнях «Нащадки козацької слави» та у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» (Джура), до речі, у червні 2016 року команда Улянівської ЗОШ І – ІІІ ступенів посіла ІІІ місце в обласному етапі гри «Сокіл» (Джура).
        До Дня пам’яті та примирення і 72-річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулися зустрічі з ветеранами війни, тематичні виставки малюнків. Волонтерські загони відвідували ветеранів вдома, вітали подарунками, надавали посильну допомогу.
        Військовий комісаріат надає допомогу навчальним закладам району в організації допризовної підготовки юнаків і військово-патріотичного виховання молоді. Організовано ознайомлення учнів, студентів з історією українського війська, структурою і завданнями видів Збройних Сил України, умовами повсякденного життя військовослужбовців. Проведено приписку юнаків 2000 року народження до районної призовної дільниці, де вивчалися їх ділові, моральні, психологічні якості, стан здоров’я, фізичного розвитку, загальноосвітньої та спеціальної підготовки, сімейний стан.
        Протягом квітня проводились урочисті проводи юнаків на строкову військову службу, в яких брали участь голова районної призовної комісії Зирянова В.В., члени призовної комісії, працівники військкомату та райдержадміністрації, священик Свято-Покровського храму о. Сергій, рідні та близькі призовників. Кожному призовнику вручались пам’ятні подарунки.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання