Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Так будь навік благословенна, Мамо…

    Щороку, в другу неділю травня, до нас приходить це свято - сонячне заквітчане, вродливе, з буянням квітів, весняними пахощами.

    Свято Матері для нас, українців, має триєдину суть. Бо в цей день ми вшановуємо матір Божу, рідну маму та матір усіх українців - Україну. А через кілька днів, 15-го травня, ми святкуємо Міжнародний день сім’ї.

    Цього року за традицією на Богодухівщині відзначили 11 травня одразу ці два свята, бо вони тісно взаємопов’язані. Організаторами свята, як і завжди, виступили відділи райдержадміністрації: у справах сім’ї, молоді та спорту та відділ культури і туризму.

    Районний будинок культури цього дня був заповнений вщент, перед мамами виступали самодіяльні артисти Богодухівщини. До глибини душі, щемно, сприймалися пісні про маму у виконанні Оксани Михайлюченко, Ігоря Мороза та Сергія Церковного. А ще подарували приємні хвилини Л.Голуб, Л.Федоренко, Л.Сизоненко, танцювальні колективи «Надія» і «Світлячок».

    «Все починається з матері. У травні, коли природа-Мати виряджає свою доню - Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві…» Ці слова та слова вдячності матерям звучали с вуст гостей свята  - голови райдержадміністрації Володимира Миколайовича Бєлого, заступника голови райради Івана Петровича Самутіна, в.о. міського голови, секретаря ради Наталії Іванівни Олексенко.

    Почесним гостем на святі був народний депутат України III-IV скликань Біловол Олександр Миколайович. З теплими словами вітань він звернувся до багатодітних матерів, які виховали п’ятеро і більше дітей, і яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Подякував жінкам-героїням за їх життєвий подвиг та побажав міцного здоров’я, щастя, радості від дітей, онуків та правнуків та довгих років життя. «Ви є скарбом нашого краю, його неоціненним багатством»,- зазначив Олександр Миколайович.

    Як завжди, свято виявилося солодким і приємним завдяки підтримці Олександра Миколайовича Біловола  та Володимира Миколайовича Бєлого, адже кожна мама, присутня на заході, отримала солодощі.

    Пам’ятаймо, що матері - найбільше щастя у нашому житті, бо несуть у собі дар материнської любові!

     

    Для довідки: у Богодухівському районі 221 багатодітна мати та 42 матері, які виховали п’ятеро і більше дітей, і яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

    На фото: голова районної державної адміністрації Володимир Миколайович Бєлий та народний депутат України III та IV скликань Біловол Олександр Миколайович вітають з Днем матері директора районного будинку культури, матір чотирьох дітей Церковну Наталію Григорівну, яка цього дня відзначила день народження.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання