Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Рішення Ради ЄС про безвізовий режим зміцнить економіку України. Юлія Світлична

    «Попереду великий шлях, він тернистий і дуже важкий, але частину його за чотири роки вже пройдено. Рішення Ради ЄС надає нам упевненості в тому, що ми - частина європейської сім’ї, що Європа - наш надійний партнер та друг, - підкреслила керівник області. - Україна - це Європа! Саме з таким гаслом чотири роки тому студентство вийшло на майдани в усіх регіонах країни, щоб захистити своє майбутнє. І сьогодні завдяки послідовній та виваженій позиції Президента України Петра Порошенка та за підтримки всього українського народу ми впевнено затвердили своє європейське прагнення».
        Юлія Світлична наголосила на тому, що безвізовий режим не просто надасть українцям можливість перетинати кордон за спрощеною процедурою. Це - можливість для нового етапу соціально-економічного розвитку країни.
        «Це відкритий світ для науки, освіти, культури, промисловості, інвестицій. Це зміцнить економіку країни та її соціальні стандарти», - наголосила глава ХОДА.
        Вона подякувала всім, хто щоденною працею, ентузіазмом та вірою в реформи наближав Україну до цього історичного рішення.
        «Серед нас - представники Євромайдану, волонтери, учасники АТО, спортсмени, громадські організації. Серед нас - молодь і студентство, за якими майбутнє. Серед нас - весь громадський актив, який консолідує навколо себе європейську спільноту патріотичних українців. Дякую Президенту України за ту чітку та послідовну позицію, яка надала нам можливість сьогодні святкувати всією Харківщиною та Україною цю велику подію. Це наша спільна перемога. Ми ще раз довели, що можемо ставити амбітні цілі та їх досягати, а консолідована позиція українського народу може подолати будь-який супротив. Разом ми будуємо європейську Україну», - сказала Юлія Світлична.
        Після підняття прапорів України та Європейського союзу на площі Свободи відбувся урочистий марш за участю підрозділів Збройних сил України, Національної гвардії та Національної поліції України.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання