Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    "Гаряча лінія" з завідувачем Богодухівського районного сектора ГУ ДМС України в Харківській області Т.Д.Жученко

    З 02 по 27 лютого тривала "гаряча лінія" з завідувачем Богодухівського районного сектора ГУ ДМС України в Харківській області Т.Д.Жученко на тему "Терміни надання адміністративних послуг громадянам"

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником Державної лікарні ветеринарної медицини в Богодухівському районі Змієвським І.С.

    17 лютого під час «прямої лінії» з начальником Державної лікарні ветеринарної медицини в Богодухівському районі І.С.Змієвським жительку с.Павлівка цікавило питання, яка справжня ситуація щодо виникнення сказу спостерігається на території Богодухівського району.

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з завідувачем сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації Повойко І.О.

    10 лютого відбулася «пряма лінія» з завідувачем сектора з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації Повойко І.О. на тему:«Суспільство проти корупції»

    Детальніше...

     

    "Гаряча лінія" з завідувачем сектора з питань надання адміністративних послуг районної державної адміністрації В.М. Божком

    З 12 по 31 січня проходила «гаряча лінія» із завідувачем сектора з питань надання адміністративних послуг районної державної адміністрації В.М. Божком. на тему «Оформлення та видача паспорта громадянина України у разі обміну замість пошкодженого, втраченого або викраденого».

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в Богодухівському районі Дубініною Т.І.

    03 лютого під час «прямої лінії» з начальником відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в Богодухівському районі Т.І.Дубініною надійшли наступні питання:

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання