Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    "Пряма лінія" з завідувачем сектору масових комунікацій апарату райдержадміністрації Сахно Л.Б.

    27 листопада відбулася «пряма лінія» з завідувачем сектору масових комунікацій апарату райдержадміністрації Сахно Л.Б. на тему ««Аналіз запитів на інформацію, що надійшли до райдержадміністрації протягом звітного періоду»
    Тих, хто телефонував на «пряму лінію», цікавили питання яким чином у райдержадміністрації забезпечується доступ до публічної інформації та який строк розгляду запитів на інформацію.
    На поставлені запитання Лариса Болиславівна надала відповіді.

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з заступником начальника Краснокутського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Державної петенціарної служби України у Харківській області Д.М.Скляровим

    13 листопада в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з заступником начальника Краснокутського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Державної петенціарної служби України у Харківській області Д.М.Скляровим на тему «Строки погашення судимості». Пропонуємо питання – відповіді.

    Детальніше...

     

    "Гаряча лінія" з начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіною Т.М.

    Протягом жовтня на «гарячу лінію» з начальником відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Масалітіною Т.М. на тему «Про реалізацію положень законодавства України щодо забудови земельних ділянок» звернулися жителі міста та району з питаннями:

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником служби у справах дітей районної державної адміністрації Галілей З.М.

    4 листопада в районній газеті «маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником служби у справах дітей районної державної адміністрації Галілей З.М. на тему: «Форми влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

    Детальніше...

     

    "Пряма лінія" з начальником відділу освіти райдержадміністрації Безміновою І.Г.

    30 жовтня під час «прямої лінії» з начальником відділу освіти райдержадміністрації Безміновою І.Г. жительку м. Богодухова цікавило питання які перспективні завдання на сьогодні стоять в освітній галузі району.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання