Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    "Пряма лінія" з директором територіального центру (надання соціальних послуг) Богодухівської районної державної адміністрації Т.В.Корзаченко

    В редакції районної газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з директором територіального центру (надання соціальних послуг) Богодухівської районної державної адміністрації Корзаченко Т.В.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з заступником голови райдержадміністрації О.В.Сизоненко

    На виконання доручення Президента України з модернізації медичної галузі щодо забезпечення громадян України якісними медичними послугами 20 червня відбулася «пряма лінія» із першим заступником голови райдержадміністрації Сизоненко О.В. на тему «Медичне обслуговування населення району».
    Пропонуємо питання - відповіді «прямої лінії».

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником районного управління юстиції А.І.Бородавкою

    Нещодавно в редакції газети «Маяк» відбулася «пряма лінія» з начальником районного управління юстиції А.І.Бородавкою на тему «Діяльність районного управління юстиції в Харківській області». Звертались жителі району з різними з питаннями. Друкуємо найактуальніші з них і відповіді, які надав Анатолій Іванович.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з заступником голови райдержадміністрації О.В.Юрченком

    27 травня 2013 року в управлінні агропромислового розвитку райдержадміністрації пройшла «пряма лінія» із заступником голови райдержадміністрації Юрченком О.В. на тему «Актуальні питання розвитку аграрного сектору економіки Богодухівського району.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з заступником голови райдержадміністрації О.В.Сизоненко

    23 квітня відбулася «пряма лінія» з заступником голови райдержадміністрації Сизоненко Оксаною Володимирівною на тему «Питання виплати грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань».

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання