Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відповіді на запитання "прямих" та "гарячих" ліній

    «Пряма лінія» зі спеціалістом відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації О.В.Вірич

    4 січня пройшла «пряма лінія» зі спеціалістом відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації О.В.Вірич.
    Тема спілкування - «Порядок створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на території району. Пропонуємо запитання-відповіді.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником Богодухівського райвідділу міліції Е.В.Коваленком

    Нещодавно в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з начальником Богодухівського райвідділу міліції Е.В.Коваленком на тему «Стан правопорядку в районі». Едуард Вікторович відповів на всі питання, що хвилюють читачів. Зокрема, жителі цікавилися, хто здійснює охорону правопорядку на дискотеках, чи знайшли грабіжників, які останнім часом здійснювали пограбування на території міста і району. Отож, до вашої уваги - запитання-відповіді.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником районної служби з питань захисту прав споживачів А.В.Білозор

    Минулого тижня в редакції газети «Маяк» пройшла пряма телефонна лінія з начальником районної служби з питань захисту прав споживачів А.В.Білозор на тему «Законодавство і захист прав споживачів». Друкуємо запитання-відповіді.

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з завідувачкою сектору культури Богодухівської райдержадміністрації А.М.Волошко

    Саме питання опалення сільських закладів культури турбувало читачів найбільше під час прямої телефонної лінії, яка пройшла нещодавно в редакції газети «Маяк» з завідувачкою сектору культури Богодухівської райдержадміністрації А.М.Волошко. Ось яку відповідь дала Алла Миколаївна на цю тему:

    Детальніше...

     

    «Пряма лінія» з начальником районного відділу статистики в Богодухівському районі Г.Ф.Світличною

    Друкуємо запитання-відповіді «прямої лінії», яка пройшла нещодавно в редакції газети «Маяк» з начальником районного відділу статистики в Богодухівському районі Г.Ф.Світличною на тему «Демографічна ситуація в районі»

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання