Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Доходи населення у 2014 році

    Середньооблікова чисельність штатних працівників підприємств, установ та організацій Богодухівського району у січні–вересні 2014р. становила 5795 осіб, або 0,9% від загального показника по області.
    Середньомісячна номінальна заробітна плата одного штатного працівника у вищевказаному періоді дорівнювала 2297 грн. і перевищувала законодавчо встановлені державні соціальні стандарти: рівень мінімальної заробітної плати та прожитковий мінімум для працездатної особи (1218 грн.) – у 1,9 рази, проте була на 25,5% менше середньо-обласного показника.

    Детальніше...

     

    Інваліди – це люди з великою силою духа та волі

    У 1992 р. Генеральна асамблея ООН проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Завдання Всесвітньої програми дій стосовно інвалідів полягає у проведенні ефективних заходів з метою запобігти інвалідності, відновити працездатність і реалізувати мету „рівності” й „повної участі” інвалідів у соціальному житті і розвитку. Ці концепції повинні прийматися однаковим способом і мати рівну першочерговість у всіх країнах, незалежно від їх рівня розвитку. Понад 500 мільйонів людей у світі є інвалідами в результаті розумових, фізичних чи сенсорних розладів.

    Детальніше...

     

    На варті державного фінансового контролю

    Сьогодні Держфінінспекція України – це розгалужена фахова структура.
    Вона здійснює багатогранну діяльність, завдання, повноваження і статус якої були визначені указами Президента України «Про заходи щодо підвищення ефективності контрольно-ревізійної роботи та «Про затвердження Положення про Державну фінансову інспекцію».
    Серед основних напрямів діяльності – здійснення державного фінансового контролю за використанням і збереженням державних фінансових та матеріальних ресурсів, необоротних та інших активів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяттям зобов’язань, ефективним використанням коштів і майна, станом і достовірністю бухгалтерського обліку і фінансової звітності на підприємствах, в установах та організаціях, які використовують у власній діяльності кошти з бюджетів усіх рівнів; дотриманням законодавства на всіх стадіях бюджетного процесу щодо державного і місцевих бюджетів; проведення державного фінансового аудиту, перевірки державних закупівель та інспектування тощо.

    Детальніше...

     

    Проходження служби у військовому резерві. Основні поняття та порядок її проходження

    Резервісти Збройних Сил України — це громадяни України, які у добровільному порядку проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України та інших військових формуваннях на підставі контракту.
    Резервісти проходять службу шляхом залучення на навчальні збори у військових частинах під час практичних заходів бойової підготовки.

    Детальніше...

     

    Богодухівські перевізники працюють для нас

    Напередодні Дня автомобіліста і дорожника відбулося інтерв’ю з завідувачем сектору інфраструктури та цивільного захисту райдержадміністрації Кириченко Ольгою Вікторівною, яка відповідає за транспортне забезпечення району.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання