Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Створення умов для всебічного розвитку талановитих та здібних учнів

    Реальність сьогоднішнього дня в освіті виражається у зростаючих вимогах до універсальності знань і підйому рівня духовної культури учнів, для формування інтелектуального і духовного потенціалу суспільства, тобто у вихованні цільної високо моральної особистості, яка є конкурентоспроможною. Сучасний світ потребує мобільних, компетентних, енергійних з віковим інтелектом та високими творчими здібностями молодих людей. Раннє виявлення, навчання і виховання здібних, обдарованих та талановитих дітей складає одну з головних проблем удосконалення системи освіти.

    Детальніше...

     

    У полі зору - ветерани

    Держава робить все можливе, щоб ветерани в нашому суспільстві відчували себе шанованими і соціальне захищеними людьми. Ветеранам війни надаються пільги при користуванні житлом та комунальними послугами, транспортом, забезпеченні паливом, у ремонті житла, пільги та гарантії щодо медичного обслуговування та пільгового надання ліків.

    Детальніше...

     

    Залучення інвестиційних коштів в економіку району

    Забезпечення сприятливого інвестиційного клімату створює умови для сталого економічного розвитку, підвищення конкурентоздатності продукції, збільшенню нових робочих місць, розвитку підприємницької діяльності тощо.
    Щорічно значні суми інвестицій вкладаються в оновлення та технічне переоснащення обладнання, закупівлю нової сільськогосподарської техніки, капітальний ремонт об’єктів соціальної інфраструктури тощо.

    Детальніше...

     

    Виконання Закону України “Про Державний реєстр виборців” на території Богодухівського району

    За підсумками роботи відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації (далі - відділ) проаналізовано стан виконання на території району Закону України “Про Державний реєстр виборців.” Слід зазначити, що робота відділу була направлена на проведення щомісячного поновлення персональних даних виборців, візуальних перевірок повноти та коректності даних, а також на проведення заходів для досягнення максимальної достовірності, повноти, цілісності бази даних Державного реєстру виборців району.

    Детальніше...

     

    Зміни в нормативно – правових документах при наданні соціальних послуг

    Відповідно до ст. 1 Закону України «Про соціальні послуги» Міністерством соціальної політики України розроблено Державний стандарт догляду вдома та Державний стандарт соціальної послуги соціальної адаптації осіб похилого віку та інвалідів.
    Державні стандарти розроблені з метою визначення змісту, обсягів, умов та порядку надання соціальної послуги, показників їх якості.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання