Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Горіння залишків рослинності небезпечне

    З початком весняного періоду настає пора, пов’язана з пожежами через випалювання торішньої трави. Такі дії не тільки несуть загрозу виникнення неконтрольованого горіння, а ще дуже шкідливі для довкілля та здоров’я людей. Сектор цивільного захисту районної державної адміністрації та Богодухівський РВ ГУ ДСНС України у Харківській області нагадує мешканцям міста та району про недопущення неконтрольованого спалення сухої трави та очерету.

    Детальніше...

     

    Будь – яку проблему можна здолати

    З цілковитим переконанням у цьому працюють фахівці із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
    Про деякі аспекти щоденної діяльності Центру розповість його директор Прилуцька Н.Є.:
    Всім відома істина: яке покоління підростає – таке майбутнє нашої держави. А тому на сьогодні виникла потреба не тільки в підтримці родин, які мають тимчасові проблеми, але й в особливій роботі з кризовими сім’ями, направленій на постійний контроль за дотриманням прав дітей, запобігання виникненню загрози їх життю та здоров’ю, а також профілактичній роботі з батьками, які є потенційно неблагополучними. Бо починати треба працювати з родиною до того, коли дорослі внаслідок свого способу життя втратять моральне обличчя та право називатися батьками.

    Детальніше...

     

    Прозорість і відкритість районної державної адміністрації

    З метою забезпечення належного виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» Богодухівська районна державна адміністрація виконує свої повноваження, дотримуючись умов прозорості та відкритості у своїй діяльності як розпорядника інформації.
    Районною державною адміністрацією забезпечується своєчасне оприлюднення проектів рішень, що підлягають обговоренню, актів нормативно-правового характеру, розпоряджень голови райдержадміністрації.

    Детальніше...

     

    Про виконання бюджету Богодухівського району за 2013 рік

    За 2013 рік зведений бюджет Богодухівського району по доходах виконаний на 101,7% до затверджених показників, при плані доходів 152,6 млн.грн., фактично надійшло 155,2 млн.грн. При цьому загальний фонд виконаний на 99,4%, спеціальний фонд – 144,2%, бюджет розвитку – 146,0%.

    Детальніше...

     

    Спільними зусиллями працюємо на результат

    Районна державна адміністрація одним із пріоритетних напрямів діяльності щодо вирішення завдань економічного і соціального розвитку району вважає зміцнення взаємодії з органами місцевого самоврядування.
    З метою підвищення ефективності управління господарським комплексом району, більш оперативного вирішення на місцях питань економічного і соціального розвитку, налагодження зв’язку з населенням, керівництво районної державної адміністрації бере участь у різноманітних заходах, що проводяться місцевими радами району.
    Так, протягом 2013 року ними проведено 200 засідань виконавчих комітетів, 85 засідань сесій місцевих рад та 253 сходи громадян. Саме ці заходи дали змогу районній державній адміністрації здійснити аналіз першочергових проблем територій і використати його при підготовці розпорядчих документів з соціально-економічних питань.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання