Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Реформа соціального забезпечення – в дії

    У районі проводиться активна робота з виконання Плану заходів щодо організаційного забезпечення обговорення та роз'яснення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні в частині проведення роз'яснювальної роботи з питання реформи соціального забезпечення .
    Соціальна політика будь-якої держави спрямована на соціальний захист різних соціальних і демографічних груп населення, особливо тих осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.
    Ефективний соціальний захист – це не лише гарантовані державою соціальні виплати, а насамперед розвинена мережа соціальних послуг, які надаються з урахуванням особливостей і потреб різних категорій клієнтів.

    Детальніше...

     

    Новий вид послуги в «Університеті третього віку»

    Ще декілька років тому ніхто не міг уявити яку важливу роль будуть значити в нашому житті комп’ютерні технології, які проникли в усі сфери життєдіяльності. Тому знання комп’ютера на сьогодні актуально не тільки для молоді, а і для осіб похилого віку.

    Детальніше...

     

    Попередити і допомогти

    Саме так можна визначити основне завдання фахівців із соціальної роботи, які на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича працюють при центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Про діяльність цих фахівців на Богодухівщині розповідає директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Євгеніївна Прилуцька.

    Детальніше...

     

    28 квітня - Всесвітній день охорони праці

    За ініціативою Міжнародної організації праці (МОП) для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці. Україна відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року №685 також відмічає цю дату.

    Детальніше...

     

    Реалізація територіальним центром Закону України «Про соціальні послуги»

    Робота Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Богодухівської райдержадміністрації спрямована на виконання пріоритетних напрямків державної соціальної політики в сфері надання соціальних послуг особам похилого віку, хворим, інвалідам, особам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання