Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    ЗНО 2013 року

    Реєстрація осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання у 2013 році, тривала з 04 січня до 05 березня 2013 року.
    У 2013 році у Харківській області функціонувало 24 пункти реєстрації на базі вищих навчальних закладів. З 252 випускників навчальних закладів району у поточному році зареєстровано 80,8%. Проходження ЗНО учнями Богодухівського району буде здійснюватись у м. Харкові у зазначених місцях згідно реєстрації.
    Для складання ЗНО можна обирати не більше 4-х предметів, що є конкурсними для вступу на обрану спеціальність.

    Детальніше...

     

    У 2012 році не надходило жодних скарг на діяльність районної державної адміністрації щодо забезпечення доступу до публічної інформації

    Як заявила в ході прес-конференції 11 січня начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату райдержадміністрації Лариса Сахно робота щодо забезпечення публічної інформації здійснювалася у відповідності з чинним законодавством.

    Детальніше...

     

    Зміни у земельному законодавстві

    З 1 січня громадяни зможуть вільно користуватися публічною кадастровою картою, яка стане доступною через офіційний веб-сайт Держагентства земельних ресурсів. На сайті, зокрема, міститься така інформація: цифрова карта України, кордон України, межі областей, районів, населених пунктів, індексно-кадастрові карти, земельні ділянки та їх межі, кадастровий номер ділянки, форма власності, цільове призначення, площа, а також карта ґрунтів України. Таким чином, Україна піде шляхом світової практики, коли на базі земельного кадастру будується національна система геопросторових даних. Тобто на кадастр накладатиметься інформація про надра, комунікації і мережі, будови, водні, лісові ресурси і т.д.

    Детальніше...

     

    Про дотримання пожежної безпеки у побуті протягом зимового періоду

    З настанням зимового періоду значно підвищується небезпека виникнення пожеж у побуті. З року в рік протягом жовтня-березня характер виникнення пожеж однотипний. Порушуються правила пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівальних приладів та експлуатації опалювальних печей, часте необережне поводження з вогнем, в тому числі при курінні.

    Детальніше...

     

    Врятуймо суспільство від СНІДу

    Здоров’я громади - здоров’я кожного! Формування даного девізу у свідомості жителів Богодухова та району є одним із завдань Богодухівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Останні роки дуже актуальним та болючим стало питання ВІЛ-СНІДу в Україні. За темпами розповсюдження наша держава займає І місце в Європі.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання