Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Актуальні питання бюджетної дисципліни в районі

    Основні бюджетні ресурси, як відомо, зосереджено в бюджетних установах району. Так, кількість бюджетних установ, у яких виявлено фінансові порушення зменшилась у 2012 році на 37% до показника 2011 року і складає 100% від загальної кількості перевірених. Частка бюджетних установ, у яких виявлено незаконні та нецільові витрати бюджетних коштів у 2012 році зменшилась порівняно з попереднім роком, відповідно з 100% до 88,3%. Наведені факти, що встановлені відділом, відбувались при одночасному скороченні загальної кількості проведених ревізій у бюджетних установах у порівняльних періодах на 10 (а це 37%).

    Детальніше...

     

    Забезпечення в районній державній адміністрації виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в III кварталі 2012 року

    Одним з головних пріоритетів України є прагнення побудувати орієнтоване на інтереси людей, відкрите для всіх і спрямоване на розвиток інформаційне суспільство, в якому кожен міг би створювати і накопичувати інформацію та знання, мати до них вільний доступ, користуватися і обмінюватися ними, щоб надати можливість кожній людині повною мірою реалізувати свій потенціал, сприяючи суспільному і особистому розвиткові та підвищуючи якість життя.

    Детальніше...

     

    Про готовність району до проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    З метою організації виконання вимог Закону України «Про вибори народних депутатів України», керуючись статтями 2, 6, 25, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» здійснюється відповідна робота щодо реалізації плану основних організаційних заходів з підготовки і проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.
    У районі утворена робоча група з питань сприяння органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування у здійсненні ними своїх повноважень на період виборчої кампанії по виборах народних депутатів.

    Детальніше...

     

    Профілактика нещасних випадків - складова безпеки праці

    Закінчуються польові роботи по збиранню зернових та зернобобових культур, на черзі соняшник, кукурудза, буряк. Під час виконання цих важливих робіт необхідно пам’ятати про безпеку праці. Адже безпека праці це життя та здоров’я працівника. Однією з складових частин безпеки праці є профілактика нещасних випадків. В свою чергу профілактика нещасних випадків включає в себе проведення інструктажів з питань охорони праці та навчання працівників безпечним методам роботи.

    Детальніше...

     

    Інтерв’ю напередодні свята

    У липні виповнилося півроку відтоді, як головою Богодухівської районної державної адміністрації було призначено Володимира Миколайовича Бєлого. І хоча Володимиру Миколайовичу за щоденними районними клопотами ніколи, як-то кажуть, вгору поглянути, все ж він погодився дати інтерв’ю напередодні Дня незалежності для районної газети «Маяк».

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання