Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Л. Клочко: «Якщо у вас народилася третя дитина - ви стали багатодітною родиною!»

    Нещодавно відбулося актуальне інтерв’ю кореспондента газети «Маяк» з начальником відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Клочко Людмилою Володимирівною з приводу статусу та соціального захисту багатодітних сімей.

    Детальніше...

     

    Державна політика у сфері захисту конституційного права власності на землю

    «До кінця цього року в Україні передбачається остаточно завершити обмін земельних сертифікатів на державні акти усім бажаючим громадянам», - повідомив Голова Держземагентства України Сергій Тимченко.

    Детальніше...

     

    Корупція - зловживання владою

    Корупція є одним з основних чинників, які створюють реальну загрозу національній безпеці та демократичному розвитку держави, вона негативно впливає на всі сторони суспільного життя: економіку, політику, управління, соціальну і правову сферу, громадську свідомість, міжнародні відносини.
    Корупція є не стільки кримінологічною та правовою проблемою скільки соціальною. Це обумовлює потребу глибокого вивчення цього явища з метою всебічного утримання процесу в певних рамках, які забезпечують дієздатність органів державної влади.

    Детальніше...

     

    Обережно на воді!

    На одному з травневих засідань районної ради з питань безпечної життєдіяльності населення, яка функціонує при райдержадміністрації, розглянули питання про забезпечення вимог безпеки на відкритих водоймищах району під час масового відпочинку населення в літній період року.

    Детальніше...

     

    Поповнився загін юних науковців Богодухівщини

    Так, дійсно аж 18 школярів зі шкіл Богодухівщини стали протягом січня-лютого 2012 року дійсними членами Малої академії наук України. Роботи наших юних науковців охоплюють величезний спектр різних наук.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання