Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Н А К А З № 90 від 09.12.2016 року "Про приписку громадян до призовних дільниць"

    Н А К А З № 90 від 09.12.2016 року "Про приписку громадян до призовних дільниць"
     

    Виконання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» в районній державній адміністрації

         Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації", який набрав чинності у травні 2011 року районною державною адміністрацією здійснюється систематична робота щодо забезпечення права кожного громадянина на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом, та інформації, що становить суспільний інтерес.

    Детальніше...

     

    Від результатів виконання робіт залежить соціально-економічний розвиток району

        

    На соціально-економічний розвиток району у поточному  році із державного бюджету надійшло  майже 9,6 млн.грн.
    За рахунок державного фонду регіонального розвитку профінансовано                  2 об’єкти, а саме:

    • будівництво каналізаційного колектору по вул.Чалого, вул.Загорулька, вул.Урицького в м.Богодухові (1108,2 тис.грн.);
    • будівництво водопровідної мережі від водогону по вул.Пушкіна до водозабору по вул.Катукова в місті Богодухові Харківської області                             (428,6 тис.грн.).

    Виділена також субвенція із міського бюджету обласному бюджету на завершення робіт по вказаних об’єктах, яка складає 170,8 тис.грн.
    Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій передбачає виконання наступних робіт:

    • капітальний ремонт дороги  по  вул.Заводська від буд.№1 до буд.№98, м.Богодухів (785,4 тис.грн.);
    • капітальний ремонт автодороги по   вул. Молодіжна в   с. Губарівка, Богодухівського району Харківської області (1133,9 тис.грн.);
    • капітальний ремонт дороги по вул. Миру та Фіалковських в                     смт Шарівка Богодухівського району Харківської області (1498,9 тис.грн.);
    •   реконструкція водонапірної башти і часткова реконструкція водогону по вул. Центральна (Старошарівська) в с. Первухинка Богодухівського району Харківської області (1115,1 тис.грн.);
    • капітальний ремонт водогону по вулицях Садова, Молодіжна, Радгоспна, Зелена в  с.Первухинка Богодухівського району Харківської області  (1041,7 тис.грн.);
    • капітальний ремонт водогону по вулиці Центральна в с. Первухинка Богодухівського району Харківської області (815,7 тис.грн.);
    • реконструкція Горьківської ЗОШ I-II ступенів під дитячий заклад в               с-щі Горького Богодухівського району Харківської області (1651,4 титс.грн.).

    До кінця року залишилося небагато часу, тому розпорядникам бюджетних коштів потрібно докласти зусиль на якісне та своєчасне виконання вищезазначених робіт.

    Начальник відділу економічного розвитку
    і торгівлі районної державної адміністрації                               І.Телешенко


     

    Уряд запровадив екстериторіальність погодження проектів землеустрою

         З 1 жовтня поточного року в Україні запроваджено пілотний проект, що передбачає запровадження екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Держгеокадастру. Відтепер територіальний орган Держгеокадастру, який здійснюватиме погодження проекту землеустрою, визначатиметься автоматично за допомогою програми електронного документообігу відомства.

    Детальніше...

     

    Контрактна служба

    Незважаючи на важкі економічні умови, вперше в історії нашої держави грошове забезпечення військовослужбовців за контрактом з 1 січня 2016 року більше середньої зарплати в цілому по Україні.
    У даний час комплектування Збройних Сил України та інших військових формувань здійснюється за змішаним принципом. Тобто частина війська комплектується військовослужбовцями строкової служби, а інша військовослужбовцями контрактної служби.
    На військову службу за контрактом приймаються громадяни призовного віку, які мають повну загальну середню, професійно-технічну або вищу освіту і не проходили строкової військової служби, військовозобов’язані, від 18 до 60 років, з відповідним станом здоров’я та які пройшли професійно-психологічний відбір.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання