Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Культура — це нерозривна єдність традиції та інновації

    Усі ми хочемо жити в країні, в якій можна було б пишатися не тільки «славним минулим», а й сьогоденними здобутками і переконливими перспективами в майбутньому. Від культури залежать наші ідеали та амбіції, якість і стиль життя та мислення, якість наших стосунків. Культура - це нерозривна єдність традиції та інновації, це збереження своєї сутності й одночасно розвиток.
    На території району діє 29 закладів культури клубного типу, 33 бібліотеки Богодухівської централізованої бібліотечної системи, районний краєзнавчий музей та дитяча музична школа ім. В.Т. Борисова. Всього 64 закладів культури.

    Детальніше...

     

    Адміністративні послуги – через Центри

    Сфера надання адміністративних послуг давно потребує реформування. З цією метою на рівні держави прийнято ряд нормативно-правових актів, зокрема Законів України “Про адміністративні послуги”, „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов ведення бізнесу (дерегуляції)”,постанова Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 р. №118 “Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг”.
    Наш район не залишився осторонь у впровадженні в життя згаданих документів. У районі прийняте відповідне розпорядження “Про створення центру надання адміністративних послуг районної державної адміністрації” , яким створено центр надання адміністративних послуг як робочий орган при райдержадміністрації, затверджено регламент його роботи, перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр.

    Детальніше...

     

    Шляхи формування позитивного іміджу державного службовця

    Кожна професія має свою власну мораль. Особливе місце в системі професійної етики посідає етика державного службовця, оскільки вона значною мірою характеризує взаємовідносини держави і громадянина. Під поняттям “моральність” розуміється особиста чесність, порядність, відповідна адміністративна поведінка, згідно з якою службова посада не повинна використовуватися для досягнення особистих корисливих цілей. Порушення державним службовцем етичних правил поведінки відразу викликає реакцію громадськості.

    Детальніше...

     

    Розвиток бібліотечної справи у районі

    Важливими напрямками роботи бібліотек Комунального закладу «Богодухівської централізованої бібліотечної системи» є доступ до інформації, збереження духовних цінностей та задоволення культурних потреб, надання рекреаційних можливостей жителям району.
    Бібліотеки не залишилися осторонь трагічних подій, що відбуваються на рідних українських землях – Донеччині та Луганщині. Інформаційно-просвітницькі заходи спрямовуються на підтримку та розвиток української ідентичності, зменшення негативного впливу різноманітної інформації а книги перетворюються на чудові ліки, що спроможні відволікати від горя і відчаю, надати оптимізму та повернути надію населенню.

    Детальніше...

     

    Урожай 2015!

    Сільгосппідприємства Богодухівського району завершили збирання ранніх зернових культур, отримавши у поточному сезоні 125,6 тис.тонн зерна при врожайності 40,7 ц/га.
    Під урожай 2015 року було посіяно близько 20000 га озимої пшениці, 3,0 тис.га ячменю, 0,4 тис.га гороху та 4,1 тис.га озимого ріпаку.
    Роботи з догляду за посівами в осінній період були проведені в оптимальні агротехнічні терміни, відтак в зимовий період більшість площ увійшли в оптимальному стані.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання