Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Розвиток малого бізнесу – пріоритетні напрямки роботи державної служби зайнятості

    Сприяння розвитку підприємництва та підтримка підприємницької ініціативи – один із напрямів державної політики зайнятості.
    Закон України «Про зайнятість населення» №5067-VI від 05.07.2012 року спрямований на комплексне вирішення проблем у сфері зайнятості населення, зокрема містить заходи щодо стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць, сприяння розвитку підприємницької ініціативи населення та самозайнятості.

    Детальніше...

     

    Збережемо пам’ятки історії та культури

    Історія будь-якої землі починається з археології. Через вивчення археологічних пам’яток сьогодні можна простежити розвиток Богодухівщини.
    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2001 року №878 місто Богодухів внесено до Списку історичних населених місць України.
    На території нашого району під охороною держави перебуває 308 пам’яток культури, із них 57 історії, 3 монументального мистецтва 248 археології. Найбільш поширеними пам’ятками археології в нашому районі є кургани, поселення черняхівської та трипільської культур. На території сіл Хрущова Микитівка та Полкова Микитівка знаходяться два городища національного значення раннього залізного віку, скіфської культури.

    Детальніше...

     

    «Стратегія реформ Президента України – 2020» – реальний інструмент трансформації суспільства

    Зміни, запропоновані Президентом Петром Олексійовичем Порошенком, охоплюють головні площини нашого життя: політичні, соціальні та економічні.
    Всі ми добре розуміємо, що реформи будуть проходити ефективніше та дієвіше за умови налагодження постійного зв’язку з експертами та громадянським суспільством, докладанні максимальних зусиль всіх гілок влади, суспільства та бізнесу.

    Детальніше...

     

    Деякі питання щодо створення «безбар’єрної» архітектури

    У ст. 2 Закону України «Про архітектурну діяльність» зазначено, що держава забезпечує умови для створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших мало-мобільних груп населення.
    Будь-яка особа, що очолює яке-небудь підприємство, повинна зробити його доступним для людей з обмеженими фізичними можливостями. Це стосується державних установ, фірм та приватних осіб.

    Детальніше...

     

    Україна на шляху Європейської інтеграції

    Курс на європейську інтеграцію є природним наслідком здобуття Україною незалежності. Його витоки — в історії нашого народу й усвідомленні права жити в демократичній, економічно розвинутій, соціально орієнтованій країні. Європейська інтеграція України відповідає життєвим інтересам українського народу, оскільки зміцнює безпеку держави та позитивно впливає на відносини України з іншими державами, підвищує рівень гарантій політичної незалежності України, сприяє зміцненню міжнародного авторитету України, створює передумови для повноцінної участі України в міжнародному розподілі праці та доступу до зовнішніх ринків, сприяє забезпеченню гарантій верховенства права, дотриманню прав людини, розвитку громадянського суспільства і демократії, побудові соціально орієнтованої ринкової економіки.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання