Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Виступи в ЗМІ

    Про підсумки виконання бюджету району за 2014 рік

    Незважаючи на економічні і політичні фактори 2014 року, з метою стабільного функціонування бюджетної сфери, запобігання розбалансуванню місцевих бюджетів, створення умов своєчасної виплати заробітної плати, в районі проведена робота з мобілізації надходжень та безумовного виконання річних показників доходної частини бюджетів, затверджених органами місцевого самоврядування.

    Детальніше...

     

    «Про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування протягом 2014 року»

    Протягом року районною державною адміністрацією та органами місцевого самоврядування району проводилась робота, спрямована на забезпечення виконання Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07 лютого 2008 року №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», розпоряджень і доручень голови обласної та районної державних адміністрацій щодо удосконалення роботи зі зверненнями громадян.

    Детальніше...

     

    Нове в законодавстві щодо запобігання корупції

    Одним із важливих аспектів сучасної державної правової політики в Україні є реформування системи запобігання і протидії корупції.
    14 жовтня 2014 року Верховною Радою України були прийняті три закони антикорупційного спрямування, які передбачають реформування системи протидії корупції відповідно до міжнародних стандартів, відкриття доступу до інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

    Детальніше...

     

    В енергетиків-свято. Незважаючи ні на що

    22 грудня відзначають своє професійне свято енергетики. Слово – начальнику Богодухівського РЕМ С.М.Говорусі:
    Напередодні професійного свята завжди підбивають підсумки роботи колективу та планують завдання на наступний рік, - розпочав свою розповідь Сергій Михайлович. - У 2014 році колектив Богодухівського РЕМ працював в умовах обмеженого постачання матеріалів та обладнання, паливно-мастильних матеріалів. Але, незважаючи на це, із запланованими завданнями ми впоралися у повному обсязі. Незалежно від пори року, погодних умов та інших перешкод, працівники РЕМ не припиняли поліпшувати надійність електропостачання споживачів шляхом проведення капітальних ремонтів та технічного обслуговування електричних мереж, трансформаторних підстанцій, проводили розчищення трас повітряних ліній від гілля дерев, чагарників, порості. Це дало змогу зменшити кількість аварійних відключень та пошкоджень обладнання у порівнянні з попередніми роками.

    Детальніше...

     

    Правоохоронець - особлива професія

    Працівник міліції – це особлива професія. Вона містить не лише розуміння обов’язку та відповідальності , але й готовність і в свята , і в будні прийти на допомогу людям . На жаль, більша частина складної роботи міліції залишається непомітною для широких верств населення. І лише коли трапляється лихо, то першими на допомогу кличуть саме співробітників міліції.

    Детальніше...

     
    Більше статтей...

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання