Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Новини Центру надання адміністративних послуг

    Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України «Деякі питання набуття права на провадження певних дій щодо здійснення господарської діяльності за декларативним принципом

         Даним законодавчим актом, який ввійшов в дію 07 грудня 2016 року №922, затверджено порядок повідомлення адміністратора або відповідного дозвільного органу про відповідність матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогами законодавства та повну форму декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства.
     

    Мобільний правовий офіс в центрі надання адміністративних послуг

         07 грудня в приміщенні центру надання адміністративних послуг районної державної адміністрації фахівцем Богодухівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Конозом М.В. спільно з працівниками Центру проведено щомісячний прийом громадян відповідно до графіка роботи "мобільних правових офісів". На прийом завітали 8 осіб. Всім бажаючим громадянам, які завітали до центру, надано консультації та роз'яснення з правових питань. Під час спілкування розповсюджені інформаційні буклети.
     

    До уваги громадян та громадських об’єднань!

    З 01.01.2016 набула чинності нова редакція Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» (надалі - Закон про державну реєстрацію). Даним законом було внесено чимало суттєвих змін і до діючого законодавства, зокрема і до законодавства у сфері реєстрації громадських формувань.
    Якщо раніше окремими законами встановлювалися особливості державної реєстрації громадських формувань, як-от політичних партій, громадських об’єднань, третейських судів тощо, то тепер є єдиний комплексний нормативно-правовий акт, яким врегульовано державну реєстрацію, як юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, так і громадських формувань.

    Детальніше...

     

    Надання адміністративних послуг за І півріччя 2016 року

    За період з 1 січня по 30 червня 2016 року через Центр надання адміністративних послуг надано 1168 послуг, а саме:
    - 1158 - послуги міграційної служби;
    - 619 - послуги Держгеокадастру;
    - 111 - реєстраційні послуги,
    - 5 - дозвільного характеру.

     

    Зверніть увагу!

    Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» розмір мінімальної заробітної плати з 01.05.2016 становить – 1450 гривень.
    У зв’язку з цим адміністративний збір з 01.05.2016 за реєстрацію, зняття з реєстрації місця проживання сплачується у розмірі:
    - у разі звернення особи протягом тридцяти календарних днів після зняття з реєстрації місця проживання – у розмірі 0,0085 розміру мінімальної заробітної плати – 12,33 грн;

    Детальніше...

     

    Одночасне зняття та реєстрація місця проживання громадян

    Саме це питання цікавило жителів міста Богодухова, сіл Сінне та Сазоно-Баланівка під час особистого прийому громадян начальником Центру надання адміністративних послуг районної державної адміністрації О.В.Кириченко.
    Під час прийому Ольга Вікторівна роз’яснила: якщо особа зареєстрована за межами Богодухівського району, реєстрація місця проживання може бути здійснена з одночасним зняттям з реєстрації попереднього місця проживання.

     

    До уваги жителів району

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року №207 документ, до якого вносяться відомості про місце проживання дитини, яка не досягла 16 років, є свідоцтво про народження. Тому звертаємо увагу, що не потрібно ламінувати документи, в даному випадку свідоцтво про народження.

     

    Найголовніше завдання - надання якісних адміністративних послуг

    17 травня відбулася робоча нарада під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Зирянової В.В. з питань щодо надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
    На нараді розглянули зміни до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» від 15.05.2003 № 755-IV, який набув чинності 01 січня 2016 року.
    Валентина Вікторівна наголосила, що прийом документів, необхідних для реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань повинен проводитися виключно через Центр надання адміністративних послуг районної державної адміністрації.

     

    Звіт за підсумками навчального семінару для керівників центрів надання адміністративних послуг та адміністраторів центрів

    10 грудня 2014 року Департаментом з підвищення конкурентоспроможності регіону обласної державної адміністрації проведено навчальний семінар, головною метою якого є вирішення питань, які виникають при практичному впровадженні переліку адміністративних послуг органів виконавчої влади, що надаються через центри надання адміністративних послуг, які затверджені розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг».

    Детальніше...

     

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання