Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Радісне свято для дітлахів

    У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоб люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Адже ми робимо свято, щоби послухати дітей та інколи в них повчитися.

    З нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей на Богодухівщині відбулося справжнє свято дитинства, родини, батьківства.

    На стадіоні «Колос» того дня лунали прекрасні пісні, були й танці, а також вітання й нагороди. Розпочався захід святковим парадом юних обдарувань міста та району.

    З побажаннями добра і здоров’я, щастя й миру, здобутків у навчанні і сімейного благополуччя звернулися до молодшого покоління голова районної державної адміністрації Бєлий Володимир Миколайович та голова районної ради Тризна Дмитро Кирилович.

    Звертаючись до присутніх вони, зокрема, зазначили, що діти - найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Акцентували увагу на тому, що саме заради дітей ми готові долати життєві труднощі, саме їх безпека і здоров’я є найголовнішим у житті. Висловили сподівання в те, що добро, увага і турбота, яке ми подаруємо дітям, завтра стануть нашим спільним успіхом.

    Також подякували тим, хто вкладає душу у виховання і навчання дітей, вселяючи в них впевненість у завтрашньому дні, допомагає дітям, які потребують допомоги. Адже досить часто їхня праця залишається непомітною, невдячною, але їхня увага, доброзичливість поселяються десь там, в глибині дитячої душі та дитячих серцях. Саме завдяки турботі, чуйності дорослих діти стають освіченими, отримують любов. і тепло.

    Побажали, щоб сьогодні й кожного наступного дня діти відчували увагу та ласку, а всі зусилля дорослих єднались заради щасливого майбутнього.

    Очільники району висловили сподівання, що маленькі богодухівці виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю свого рідного краю. Вони вручили грамоти райдержадміністрації і районної ради, подарунки тим представникам юні Богодухівщини, хто має високі здобутки в науковому, культурно-мистецькому, спортивному житті району.

    Грамоти і подарунки талановитим богодухівцям підготувала також і міська рада. Дітей привітала в.о. міського голови, секретар ради Олексенко Наталія Іванівна, яка побажала міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

    І, звичайно ж, грамотами та подарунками відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та відділу культури і туризму були нагороджені наші улюбленці - юні співаки, танцюристи, спортсмени, які вже давно стали «родзинкою» кожного свята, що проходить у нашому місті.

    З гордістю вітали випускників-медалістів та їхніх батьків, класних керівників, керівників навчальних закладів.

    Після урочистих нагород для всіх присутніх відбувся святковий концерт за участі всіх самодіяльних артистів Богодухівщини.

    При підтримці нашого земляка, народного депутата України III та IV скликань, професора, Академіка Національної Академії Медичних Наук України Біловола Олександр Миколайовича та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації того дня богодухівська дітвора змогла поласувати морозивом.

    А кульмінацією свята став, звісно, феєрверк.

    Завдяки піклуванню влади, діти змогли відчути, що свято їх теж не минуло. Від уваги дорослих, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

    Факт: У травні 2012 року на Богодухівщині народилося 38 дітей, за 5 місяців цього року - 161 дитина.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання