Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Створення сприятливих умов для роботи малого та середнього бізнесу

    6 червня 2012 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Бєлого Володимира Миколайовича відбулася нарада з питання створення сприятливих умов для роботи малого та середнього бізнесу, органів місцевого самоврядування та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами.

    Виступаючі на нараді представники від малого і середнього бізнесу та органів місцевого самоврядування, а саме: Васенін А.С. (голова СФГ «Промінь», депутат обласної ради), Панов С.Ф. (фізична особа-підприємець, голова спілки підприємців району), Нежид Н.К. (фізична особа-підприємець), Олексенко Н.І. (в.о. Богодухівського міського голови, секретар міської ради) висвітлили ряд проблем, які виникають у ході отримання різного виду дозвільних документів, здійснення незаконної підприємницької діяльності тощо.

    Від представників правоохоронних та контролюючих органів виступили: Салигіна Н.В. (начальник ДПІ в Богодухівському районі), Алексейчик М.В. (перший заступник начальника РВ ГУМВС України в Харківській області - начальник кримінальної міліції підполковник міліції), Ляшенко О.М. (головний державний санітарний лікар району) та Янбеков Р.А. (юрисконсульт ХРФ Центру ДЗК). Вони проінформували присутніх про заходи, які вживаються для виконання державних завдань щодо регулювання бізнес-клімату в районі.

    Підводячи підсумки наради Бєлий В.М. підкреслив, що завдання правоохоронних та контролюючих органів - не лише виявлення порушень, але їх профілактика та попередження, а також правове навчання субєктів господарювання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання