Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Природоохоронні заходи в районі. Утилізація непридатних пестицидів.

    На території Губарівської сільської ради поблизу с. Губарівка, складському приміщенні колишнього ВАТ «Богодухівська райагрохімія» з 90-х років було накопичено непридатні до використання пестициди і агрохімікати. Складське приміщення безгоспне та було замуроване, що обмежувало вільний доступ сторонніх осіб.

    В минулому році, а точніше в грудні місяці проведено утилізацію зазначених небезпечних речовин. До цієї справи було залучено ТОВ «СІ БУД СІСТЕМ». Протягом даної кампанії було вивезено за межі району 125,3 т непридатних до використання пестицидів і агрохімікатів.

    Під час проведення природоохоронних заходів організаціями та підприємствами району, а саме: СФГ «Промінь» (Васенін А.С.), ОНВК для дітей з вадами розумового розвитку (Хованова О.А.), ЗАТ «Богодухівський м’ясокомбінат» (Кириченко М.М.), ВАТ «Богодухівський хлібозавод» (Дегтяренко О.Г.), ТОВ «Богодухівський молзавод» (Мігулін А.М.), РКЗ «Екватор» (Комар М.І.), Богодухівським РЕМ (Говоруха С.М.), ФОП Лещенко О.М., ТОВ «Богодухівська меблева фабрика» (Панов С.Ф.), надавалась різного роду допомога, за що керівництво райдержадміністрації висловлює слова вдячності. Особливої подяки заслуговує Богодухівський РВ ГУ МНС України в Харківській області (Соломаха В.О.), який вміло та оперативно забезпечував організацію робіт.


    Начальник відділу з питань
    надзвичайних ситуацій
    райдержадміністрації
    С.М.Церковний

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання