Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітання Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з Днем Гідності та Свободи

    Сьогодні Україна з труднощами, але невпинно рухається шляхом реформування майже кожної суспільної та державної сфери. Співпраця України із західними партнерами, насамперед Європейським Союзом і НАТО, вийшла на якісно новий рівень. Угода про асоціацію з Європейським Союзом дає можливість поглиблювати торговельну, економічну, енергетичну інтеграцію з країнами – членами Європейського Союзу і водночас приводити національне законодавство у відповідність з європейським. Україна продовжує розширювати зону вільної торгівлі з іншими країнами Заходу, що збагачує національну економіку, активізує конкуренцію та заохочує вітчизняні підприємства відкривати нові ринки збуту. Співпраця з НАТО ще ніколи не була такою інтенсивною та плідною – в перспективі українська армія відповідатиме базовим стандартам Альянсу.
        Всупереч зовнішнім викликам – анексії Автономної Республіки Крим та бойовим діям на Донбасі, розв’язаним російсько-терористичними військовими формуваннями, – Україна, зазнавши ресурсних, економічних, промислових, інфраструктурних, а головне людських втрат, вистояла і переборола кризові явища. Ми робимо все можливе, щоб економічне зростання не втрачало динаміки. Стабілізовано фінансовий сектор. Підвищуються мінімальні пенсії та зарплати. Стартувала медична та освітня реформи. Модернізуються автошляхи. Пріоритетом залишається децентралізація, яка дає змогу акумулювати кошти і повноваження на місцях, створює можливості для розвитку регіональної економіки та соціальної сфери.
        День Гідності та Свободи – свято особливе, бо за ним стоять місяці безпрецедентної мужності, жертовності і відваги наших громадян – чоловіків і жінок, людей похилого віку і молоді, людей різних політичних переконань і культурних уподобань, різних мов і віросповідання, які всьому світу продемонстрували рішучу протидію свавіллю, беззаконню, безкарності. Водночас це – свято пам’яті про подвиг новітніх українських героїв, свято нашої єдності, нашої непохитної волі! Разом ми змінимо Україну, адже ніщо не зламає людей, у чиїх серцях є місце для високих ідеалів Гідності та Свободи.
        Слава Україні!
        Героям слава!
        Прем’єр-міністр України           Володимир ГРОЙСМАН


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання